Ana SayfaDünyaİngiltere Kralı 3. Charles’in Kanser Olduğu Açıklandı

İlgili Postlar

İngiltere Kralı 3. Charles’in Kanser Olduğu Açıklandı

İngiltere Kralı 3. Charles’in yoğun takipte ve özel beslenme programlarının olmasına karşın kanser olması dünya gündeminde büyük etki yaptı.

İngiltere Kralı 3. Charles’in tahta geçmesinin ardından tüm dünyada şok etkisi yaratan bir gelişme yaşandı. Zira 3. Charles için yapılan kontroller sonrasında kralın kansere yakalandığı ve kanserin erken dönemde teşhis edildiği açıklandı. Yediğine, içtiğine çok dikkat edilen ve özel mutfak ile sağlıklı beslenme programını takip eden kralın kansere yakalanması tıp ve beslenme dünyasının da dikkatini çekti. Zira  daha önce pek çok kez belgesellere konu olan kraliyet ailesinin beslenme ve mutfak alışkanlıkları herkesin gıpta ile baktığı bir durumdu. Sağlıklı ve dengeli beslenmesinin yanı sıra özel eğitmenler eşliğinde egzersizlerini de yapan kraliyet ailelerinin kansere yakalanmaları son yıllarda çok sık rastlanan bir durum değil.

İngiltere Kralı 3. Charles’in Kanser Olduğu Açıklandı
İngiltere Kralı 3. Charles’in Kanser Olduğu Açıklandı

Organik Tarıma Önem Verirdi

3. Charles organik tarıma büyük ilgi duyduğu bilinen bir gerçek. Tüm bunlara karşın kansere yakalanmış olması farklı spekülasyonlara da yol açtı. Yediği etler, tavuklar dahi özel olarak organik bir şekilde yetiştirilen sarayda 3. Charles tüm imkanlara rağmen kanser oldu. Sabah güçlü bir kahvaltı ile güne başlayan ve öğle yemeğin atlayarak akşam yemeği ile günü sonlandıran kral, çay dışında da hiçbir içecek içmiyor. Özel üretim yerlerindeki sebzeler ile taze ve sebze ağırlıklı beslenme programı uygulanıyor.

3. Charles kanser teşhisi sonrasında bazı uzmanlar durumun kişisel değil, kalıtsal olabileceğine vurgu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler