Ana SayfaDünyaDonald Trump’ın Astroloğu Gündemi Kasıp Kavuran İnci Taneleri'ni Yorumladı

İlgili Postlar

Donald Trump’ın Astroloğu Gündemi Kasıp Kavuran İnci Taneleri’ni Yorumladı

 

Amerika’nın Eski Başkanı Donald Trump’ın Astroloğu olarak tanınan Michaela Astro bu sefer Türkiye’nin gündeminden düşmeyen İnci Taneleri dizisi hakkında yorumlamalarda bulundu.

 

Amerika Birleşik Devletleri Eski Başkanı Donald Trump’ın Astroloğu adıyla sosyal medya da sıkça karşımıza çıkan Michaela Astro açıklamalarıyla zaten dikkat çeken bir isim. Sıkça öngörülerini paylaşan ve birçok kişinin bu öngörülerin çoğunlukla haklı çıktığını söyleyen Michaela Astro hakkında son olarak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa ile ilgili konuşmuştu.

Donald Trump’ın Astroloğu Pavyon Dansıyla Gündemi Kasıp Kavuran İnci Taneleri'ni Yorumladı.

Dev derbi olan maçta Arabistan’ın başkenti olan Riyad şehrinde Al-Awwal Park Stadyumu’nda yapılacaktı. Ancak Atatürk’e karşı takınılan tavır nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de rest çekip maça çıkmayı reddetmişti. Sosyal medyasında olayla ilgili açıklama yapan Astrolog Michaela Astro “Suudi Arabistan’ın baskısına boyun eğmeyip sahaya çıkmayan Galatasaray ve Fenerbahçe’yi canı gönülden kutlamaktayız. Artık kupayı da hangi takım kazanacağının hiçbir önemi yok. Siz Türk milletinin gönlünü kazandınız.” sözlerini sarf etmişti.

Michaela Astro Büyük Derbi Hakkındaki Öngörülerini De Paylaşmıştı

Michaela Astro, Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünü kullanara, “Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç dahi düşünülemez”  paylaşımında yer vermişti.

Yaptığı işiyle şöhretini uluslararası bir boyuta taşıyan ünlü astrolog bu sefer de gündemimizden düşmeyen yeni dizi İnci Taneleri’ni yorumlayarak gündeme gelmeyi başardı.

Pek çok siyasetçi ve iş adamına astrolojik danışman hizmeti verdiği bilinen Michaela Astro’nun “Dizinin hazırlanışı, yayın hayatına geçirilişi kısmında mutlaka bir astrologdan yardım alınarak yapılmış şeklinde düşünüyorum” ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

Donald Trump’ın Astroloğu Pavyon Dansıyla Gündemi Kasıp Kavuran İnci Taneleri'ni Yorumladı.

“İnci Taneleri Hayatımızın İçinde”

“Senaryo, oyuncular ve işleniş yanında en ince ayrıntılar ele alınmış gibi görünüyor” diyen ünlü isim İnci Taneleri’ni astrolojik olarak da değerlendirerek; “Senaryo, oyuncular ve işleniş yanında en ince ayrıntılar da ele alınmış görünüyor” diyen ünlü isim İnci Taneleri’ni astrolojik olarak da öngörü olarak değerlendirdi:

“Dizinin yayın tarihi, astrolojik açıdan çok uygun açılara sahip olduğu görünüyor. Bu sebepten ötürü senaryo ve oyuncular kötü bile olsalar dahi bu iş zaten tutacaktır.” dedi.

Donald Trump’ın Astroloğu Pavyon Dansıyla Gündemi Kasıp Kavuran İnci Taneleri'ni Yorumladı.

Yine astrolog ek olarak şunları dile getirdi; “İnci Taneleri’ndeki pavyon hayatı ve Yılmaz Erdoğan’ın edebi dili bizlere adeta ders verir nitelikte olmuş. Ama projenin en büyük kozu senaryo ve oyuncuların çok güçlü oluşundan kaynaklanıyor. Onlar ekstra değer kattı, bazı gerçekler elbette yadsınamaz.”

“Bunlar yaşamımızın bir parçası oldu. Herkes kolejlerde ve dadılarla da büyümedi. Hepimiz bir yerlerden geldik. Benim pavyondan danışanım var. Bakanlardan da danışanım var. Bu pavyon hayatında daha büyük gerçekler de var. Ama ancak ekrana bu kadarı verilebiliyor. Ben oyuncularımızı ve yapımı yürekten kutlarım.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler