Ana SayfaKimdirÜlgen Kimdir?

İlgili Postlar

Ülgen Kimdir?

Müzik dünyasına yepyeni ismi olan Ülgen Kimdir? Ülgen kaç yaşında ve nerede doğdu? Ülgen aslen nereli ve hangi burç? Ülgen hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde.. İşte Ülgen..

Ülgen Ne Zaman Doğdu ve Kaç Yaşında? Ülgen Nereli? Ülgen Hani Burç? Ülgen Nerede Doğdu?

Müzisyen Ülgen, 1 Ocak 1995 yılında İstanbul dünyaya gelmişti. Aslen İstanbullu olduğunu bilinen Ülgen, 25 yaşındadır ve Oğlak burcudur.

Ülgen Kimdir?

Müzik karşyerine çocukken keman öğretmenin yeteneğini fark etmesiyle başlayıp, Ankara Devlet Konservatuarında eğitimini sürdüren ve uzun yıllar birçok ünlü isme vokalistlik yapan genç müzisyen Ülgen, yeni proje de Şafak Yaşar’la yaptığı düette müzik dünyasında hızlıca  tırmanıyor.

Halen Selçuk Üniversitesi Pop Orkestrası Kurucusu, Kırıkkale Üniversitesi Müzikoloji Ana Bilim DaIı Master eğitimine devam etmekte olan müzisyen Ülgen, müzikte kalıcı olmak ve uzun yıllar sahnelerde olmak istediğini belirtti. Özgün sesi ile dikkat çeken Ülgen, proje de Şafak Yaşar’a ait olan düet çalışmada genç şarkıcı Ülgen özgün ve hafızalarda yer eden sesi ile dikkat çekiyor. Düet projesinde “Söz Geçmiyor’ adlı şarkı da sevgilisi tarafından terk edilen bir gencin yaşadığı aşk acısını anlatılıyor. Arabesk ve pop tarzında şarkı tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler