Ana SayfaKimdirCem Pilevneli Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Pilevneli Kimdir?

Besteci, yorumcu ve aranjör Cem Pilevneli Kimdir? Cem Pilevneli kaç yaşında ve ne zaman doğdu? Cem Pilevneli nerede doğdu ve aslen nereli? Cem Pilevneli hangi burç? Cem Pilevneli hakkında merak ettiğiniz herşeyi Kimdir Haberimizden Okuyabilirsiniz.. İşte Cem Pilevneli..

Cem Pilevneli Ne Zaman Doğdu? Cem Pilevneli Nerede Doğdu? Cem Pilevneli Aslen Nereli? Cem Pilevneli Kaç Yaşında? Cem Pilevneli Hangi Burç?

Cem Pilevneli, 1 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen İstanbullu olarak bilinen Cem Pilevneli, şu an 25 yaşındadır ve Oğlak burcudur.

Cem Pilevneli Kimdir?

Besteci, yorumcu ve aranjör Cem Pilevneli, sanatçı bir ailenin içinde resim ve heykel yaparak büyüdü. Çocukluk döneminde şiire merak sararak 10 yaşında katıldığı bir şiir yarışmasında birincilik ödülü aldı. Müziğe ilkokulda davul dersleri alarak başlayan sanatçı, başta davula sonra da müziğe tutkuyla bağlandı.

Lise eğitimi sırasında çesitli gruplarda davul çalan Pilevneli, okulunun orkestrasında yer alarak yarışmalara katıldı. 2014 yılında Berklee College of Music’te üniversite eğitimine başlayarak 2018 yılında mezun oldu. 2015 senesinde düzenlenen Roxy Müzik Günleri yarışmasının En İyi Davulcu kategorisinde birinciliği bulunan sanatçı aynı zamanda perküsyon da çalmaktadır.

2018 yılında Kenan Doğulu ile tanışmasının ardından Doğulu’nun prodüktörlüğünü yaptığı ilk albümü için çalışmalara başladı. İlk teklisini 2017’de yayınlayan Cem Pilevneli’nin üç İngilizce, iki de Türkçe teklisi bulunmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler