Ana SayfaKimdirJelena Jugovic Tuncel Kimdir?

İlgili Postlar

Jelena Jugovic Tuncel Kimdir?

Bayan giyimde ‘JJ’ by S&M ile şimdide çocuk markası JingleBabe ile moda dünyasına iddialı bir giriş yapan Bosna Hersek güzeli Jelena Jugoviç Tuncel Kimdir? Jelena Jugoviç Tuncel aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Jelena Jugoviç Tuncel hangi burç ve ne zaman doğdu? Jelena Jugoviç Tuncel hakkında merak ettiğiniz herşey Kimdir Haberimizde..

Jelena Jugoviç Tuncel Kaç Yaşında? Jelena Jugoviç Tuncel Nerede Doğdu? Jelena Jugoviç Tuncel Hangi Burç? Jelena Jugoviç Tuncel Aslen Nerelidir?

Jelena Jugoviç Tuncel, 10 Ocak 1980 tarihinde Bosna Hersek’te doğdu. Aslen Sırp olduğu bilinen Jelena Jugoviç Tuncel, şimdi 30 yaşındadır ve Oğlak burcudur. Peki, Jelena Jugovic Tuncel Kimdir?

Jelena Jugovic Tuncel Kimdir?

Bosna Hersek’in Hülya Avşar’ı benzetmesi yapılan 2008 Bosna Hersek Güzeli Jelena Jugovic Tuncel, oyuncu olmak üzere geldiği ülkemizde yaklaşık sekiz ay önce iş adamı Metin Tuncel ile hayatını birleştirdi. Kısa sürede Türkçe’yi ve Türk kültürünü öğrenerek tam bir Türk gelini olan Bosna Hersek güzelinin on parmağında on marifet var! Oyunculuk, modellik, spikerlik derken şimdi de moda tasarımcısı olarak karşımıza çıkan Jelena Jugovic Tuncel’in evinde de son derece hamarat bir ev hanımı olduğunu öğrendik. Bayan kıyafetlerinde iddialı bir marka olan ‘JJ’ by S&Mile moda sektörüne giren Jelena Hanım,Bosna Hersek’in ünlü modacısı Samra Menzilovic Catic ile birlikte tasarladıkları koleksiyonlarının modelliğini de kendileri yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde ‘JJ’ by S&M markası adı altında tasarladıkları koleksiyonun Bosna Hersek’te basın lansmanını yapan Jelena Jugovic Tuncel ve Samra Menzilovic Catic, modelliğini de kendileri yaptıkları koleksiyonlarının yoğun ilgi görmesi üzerine üretim adetlerini arttırmak için harekete geçtiler. Haute Couture tarzı kıyafetler tasarlayan ikilinin tasarımları güçlü kadın çizgisi taşıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler