Ana SayfaKimdirDJ Alper Eğri Kimdir?

İlgili Postlar

DJ Alper Eğri Kimdir?

DJ Alper Eğri Kimdir? Son dönemde Twitter’daki Cennetten Çiçek akımına damga vuran düzenlemesi ile damga vuran Alper Eğri kaç yaşında? Alper Eğri aslen nereli? Alper Eğri hangi burç? Alper Eğri biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Samsunlu ünlüler

Alper Eğri kaç yaşında? Alper Eğri aslen nereli? Alper Eğri hangi burç?

6 Mart 1997 yılında Bursa Karacabey’de doğan genç DJ Alper Eğri aslen Samsunludur. Bursa’da yaşamaya devam eden ve şu an 24 yaşında olan Alper eğri balık burcudur.

Balık burcu ünlüler

Alper Eğri Kimdir?

Müziğe olan ilgisi henüz orta okul zamanlarında başlayan Alper Eğri elektronik müziği çok seven biriydi ve müziği bir yaşam biçimi olarak benimsemişti. Müziğe olan ilgisini 2008 – 2010 dönemlerinde orta okul da beden eğitimi derslerinde beden eğitimine katılmayıp o zaman bilgisayarım olmadığı için okulun öğrenciler için olan bilgisayarlarında müziğin nasıl üretildiğini notaları falan araştırmasından anlayabilirsiniz.  Doğal olarak en sevdiği ders müzik dersiydi ve okulda olan bilgisayara FL Studio ve Cubase isimli programları indirerek müziğe ilk adımlarını attı. İndirdiği programları kullanarak kendi mixlerini oluşturmaya başladı. Takip eden süreçte yaz aylarında mekanlarda çalışarak kendisine dj ekipmanı kullanabileceği bir bilgisayar edinerek müziğini geliştirdi.

Yaptığım mixleri Youtube kanalına ve Soundcloud hesabına yükleyerek başladığı kariyerinde yaklaşık 8 yıldır profesyonel olarak DJ’lik ve aranjörlük yapmaya devam ediyor.  Genç yaşta olmasına rağmen Türkiye’nin pek çok bölgesinde sahne almayı başaran Alper Eğri şarkıları düzenleyerek paylaşmaya devam ediyor ve Youtube da şu an için 279 bin aboneye sahip ve şu ana kadar hazırladığı mixleri yaklaşık 70 milyon izlenme almış durumda.

Yazlık bölgelerde otellerde hem DJ’lik hem de müzik ekipmanları kurulumu hem müzik düzenlemesine devam eden Alper Eğri 2010 yıllarında kafelerde doğum günü organizasyonlarında başlayan müzik yolculuğunu 2014 yılında Alper Eğri Universal isimli albümümü taçlandırdı.
Yaptığı müzik ile fark edilmeye başlanan genç DJ Alper Eğri 2016 yılında Ayvalık Washtion Otel resident DJ’liğini ve 2017 yılında Rixos Premium Otel’in müzik direktörlüğü  ve resident DJ’liğimi üstlenerek kariyerini geliştirmeye devam etti. Daha sonraki yıllarda kültür merkezleri, otomobil fuarları ve daha yüzlerce organizasyonda müziğimi dinletmeye devam etti. Curve isimli yabancı bir nick ile de ismini global olarak duyuran Alper Eğri deep house müzikler oluşurup dijital mecralarda yayınlamaya devam ediyor.
Alper Eğri’nin mzüik tarzını Club Music, Electronic Dance Music EDM, House, Electro House, Moombahton, Tribal, Deep House, G House ve tüm Hits Müziklerin Remix versionları olarak söyleyebiliriz.

Alper Eğri Sosyal Medya Hesapları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler