Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'in Yapımcısından Gökçe Bahadır Açıklaması...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’in Yapımcısından Gökçe Bahadır Açıklaması…

Son günlerde Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı, Gökçe Bahadır’ın dizi filmden ayrılacağı söylentileri kol geziyor. Gerçekten, Gökçe Bahadır diziden ayrılıyor mu? Tam da bu konuda, dizi filmin yapımcısı Ay Yapım’dan net bir açıklama geldi.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Star TV’nin bol entrikalı fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncu kadrosundan son günlerde, Gökçe Bahadır’ın ayrılacağı ve yerine Bensu Soral’ın geleceği iddia edilmişti. Sevilen dizinin yapımcısı Ay Yapım’dan bu iddialara sonunda açıklama geldi.

Bensu Soral Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler’in hangi başrol oyuncusu ayrılacak?

4 yakın arkadaşın entrika ve hırs savaşlarının işlendiği dizi filmin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır’ın sezon sonu diziden ayrılacağı iddiası gündeme gelmiş ve yeni sezonda güzel oyuncu Bensu Soral’ın kadroya katılacağı öne sürülmüştü.

Ay Yapım’ın açıklamasında, “Gökçe Bahadır ile diziye devam edileceği” belirterek şu ifadelere yer verildi:

“Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncularından Gökçe Bahadır’ın diziden ayrılacağına yönelik internette yazılan haberler tamamen asılsızdır. Gökçe Bahadır ve tüm ekibimiz büyük bir uyum içerisinde çalışmaya devam etmektedir. Şirketimizin resmi kanallarından paylaşılmayan hiçbir habere itibar etmemenizi önemli rica ederiz. Her salı akşamı olduğu gibi bu hafta da sizlerle birlikte olmayı heyecanla bekliyoruz.” Açıklamasıyla, izleyicilere müjde verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler