Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk 24. Yeni Bölüm Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk 24. Yeni Bölüm Fragmanı Geldi!

Siyah Beyaz Aşk 24. Yeni Bölüm Fragmanı Geldi!

Dizilerin biri bitiyor biri başlıyor derken, bu karışıklığın içinde yerini koruyan bir diğer dizi de Kanal D’nin güçlü projesi olan Siyah Beyaz Aşk. Sürprizlerle dolu dizi geçtiğimiz günlerde 23. bölümünün yayınlandı. Bölümün bitmesinin ardından seyirci fragman için sabırsızlandı. Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı sevenleri ile buluştu. Detaylar haberimizde…

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=WMYQeFh8RUA

Siyah Beyaz Aşk 23.Bölümde Neler Yaşandı?

Ferhat’tan ayrılmayı kafasına koyan Aslı içinden onu sevdiğini haykırsa da geri adım atmaz ve aralarının böyle olması diziyi takip edenleri oldukça üzer. Aldırmaktan vazgeçtiği bebeğini de tek başına büyütmeye kararlıdır. Aslı tüm bu kararların arkasında durabilecek mi? Durabilse de her şey Aslı için nasıl ilerleyecek? Ferhat gerçeği çok geç olmadan öğrenebilecek mi?

Bu arada Aslı ailesinden geriye kimsenin kalmadığını düşünürken hayatına giren yeğeni Jülide, büyük bir sırrı da beraberinde getirir. Aslı’nın bunca zaman ablasından ve annesinden ayrı kalmasına sebep olan büyük sır nedir? Genç, masum, mağdur görünen Jülide ile Aslı’nın hayatında neler değişecek?

Ferhat ise Namık’la birlikte hayatının en büyük işine adım atarken tehlikenin farkındadır. Aslı’yı ve bebeğini kaybettiğini düşünen Ferhat gözünü karartmış ölüme yürürken, Yiğit de aynı davanın peşindedir. Ferhat’ın karşısına çıkan Yiğit onu kaybetmemek için neleri göze alacak? 23.Bölüm ardından heyecanlanan seyirci pazartesi günü Siyah Beyaz Aşk filminin yeni bölümü ile buluşacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler