Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’i İzleyenleri Müge Anlı’ya Başvuruyorlar!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’i İzleyenleri Müge Anlı’ya Başvuruyorlar!

Salı akşamı ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi birkaç bölüm sonra sezon finali yapacak. Farklı bir konu ile izleyicinin karşısına çıkan dizi, başından beri katil kim maktul kim bir türlü anlaşamadı.

Ufak Tefek Cinayetler’i İzleyenleri Müge Anlı’ya Başvuruyorlar!

Salı akşamı ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi birkaç bölüm sonra sezon finali yapacak. Farklı bir konu ile izleyicinin karşısına çıkan dizi, başından beri katil kim maktul kim bir türlü anlaşamadı.  Hikaye öyle bir yere getirildi ki, dizideki herkeste bir seri katil havası var. Hal böyle olunca dizinin sıkı takipçilerinin katili bulma çabası dahada arttı.

Dizinin her bölümün ardından sosyal medyada katil kimin olabileceğine dair tahminler havada uçuşuyor. Dizi için yapılan yorumları okuyanlar oldukça eğleniyor. Öyle yorumlar yapılıyor ki artık izleyicinin fena halde köşeye sıkıştığı, cinayeti bir dedektif titizliğinde çözmek isterken, ince ince tüm detayları gözden geçirmeye başladılar.

Sosyal medyadaki yorumlardan görüleceği gibi, Ufak Tefek Cinayetler’in izleyenleri, cinayetle ilgili birbirinden farklı fikirlere sahipler. Müge Anlı’yı cinayeti çözmeye davet edeni mi ararsınız, şüpheli isimleri toptan ortadan kaldırıp rahatlamak isteyeni mi, yoksa artık işin cinayet-ölüm-kurban-katil olayından çıkıp, bambaşka yerlere takılan bakış açıkları var. Ufak Tefek Cinayetler dizisi katili ve öleni açıklamadıkça kimseye rahat yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler