Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Gidiyor, Diriliş Osman Geliyor!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Gidiyor, Diriliş Osman Geliyor!

Diriliş Ertuğrul dizisi başladığı günden bu yana tün hızıyla devam ederek, reyting rekorları kırıyor. Dizinin yapımcısı ise Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından devamı niteliğindeki Diriliş Osman dizisinin başlayacağını duyurdu.

Diriliş Ertuğrul Gidiyor, Diriliş Osman Geliyor!

Diriliş Ertuğrul dizisi başladığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Dizinin sezon finali 7 Haziran’da olacak fakat finali için henüz bir tarih yok. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, dizinin devamı niteliğinde bir projesinin olduğunu ve bunu da hayata geçirmeyi çok istediğinin altını çizdi.

Mehmet Bozdağ “Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman’a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi ‘Diriliş Osman’ı yapmak. Ertuğrul’dan sonra Osmangazi’nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Coğrafi geziler yapacağız bu yazın.

Bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul’dan daha büyük bir proje ‘Diriliş Osman’ doğacak. Dizinin finali Bilecik’te olabilir bilmiyorum ama belki ‘Diriliş Osman’ veya ‘Ertuğrul’un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz” şeklinde açıklama yaparak projesinden bu şekilde bahsetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler