Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'e Şükran Ovalı'dan Sonra Bir Oyuncu Sürprizi Daha!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’e Şükran Ovalı’dan Sonra Bir Oyuncu Sürprizi Daha!

Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisine geçen bölüm Şükran Ovalı dahil olmuştu. Dizide gerilimin arttığı son bölümün ardından bir bomba transfer haberi daha geldi. Sevilen oyuncu Hazal Türesan, diziye dahil oluyor.

Yeni sezona etkili bir giriş yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde gerilim tırmanıyor. Sezon başında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren diziye usta oyuncu Osman Sonant ve Ushan Çakır dahil olmuştu. Dizinin Salı günü yayınlanan 43. bölümünde ise Şükran Ovalı rüzgarı esti.

Caner Erkin’le evliliğinden bebeklerini dünyaya getiren Şükran Ovalı, diziye dahil olarak gündeme bomba gibi oturmuştu. Ancak Ufak Tefek Cinayetler dizisi transfere ara vermeden bir konuk oyuncuyu daha diziye dahil etti.

Caner Erkin’den Eşi Şükran Ovalı’ya Tam Destek!

Şükran Ovalı’nın Estetik İddialarına Uzmanı Cevap Verdi!

Şükran Ovalı kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler dizisine bir konuk oyuncu daha geliyor…

Salı akşamları Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölümünde bir karakter daha ortaya çıkacak.

Ay Yapım imzalı diziye ‘Ufak Tefek Cinayetler’e Şükran Ovalı’dan sonra ünlü bir oyuncu daha konuk oluyor.

Geçen haziran ayında 50. bölümde final yapan ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Hazal Türesan, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ ile ekrana dönüş yapacak. Son olarak ‘Yaşamayanlar’ isimli internet dizisinde de rol alan Türesan, ‘Ufak Tefek Cinayetler’de ‘Avukat Ceren’ karakterine hayat verecek.

Hazal Türesan Kimdir?

Merve Aksak’ın şimşeklerini üzerine çekecek!

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek 44. bölümüne, Serhan ile (Mert Fırat) Merve’nin (Aslıhan Gürbüz) velayet davası damgasını vuracak. Hazal Türesan’ın canlandırdığı avukat Ceren, kızı Mila’nın velayetini almak isteyen Serhan Aksak’ı savunacak ve bu nedenle Merve Aksak’ın şimşeklerini üzerine çekecek. (Medyatava/Birsen Altuntaş)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler