Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’e bir ödül daha

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’e bir ödül daha

Star TV ekranlarında Salı akşamları sevenleriyle buluşan Ufak tefek Cinayetler dizisinin senaristi Meriç Acemi, Gençlik Ödülleri’nde ‘En İyi Senarist’ ödülünü aldı. Meriç Acemi’ye bu ödülü aldıran dizinin tüm detaylarına ve ödül gecesi yaşananlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler’e bir ödül de Türkiye Gençlik Ödülleri’nden

Ay Yapım imzalı Star Tv’nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’e bir ödül de Türkiye Gençlik Ödülleri’nden geldi. Dizinin senaryosunu yazan Meriç Acemi gençlerin oyu ile en iyi senarist seçildi.

Bu yıl 4.’sü düzenlenen “Türkiye Gençlik Ödülleri” oylama sürecinde “En İyi Senarist” Kategorisinde yapılan açık genç oylamasında en çok oy alan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yazarı Meriç Acemi oldu.

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosu

Her yeni bölümünün sabırsızlıkla beklendiği ve her bölümünden sonra acaba şimdi ne olacak sorusunu akıllara getiren dizinin oyuncu kadrosu;

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ödül aldıran Ufak Tefek Cinayetler’in konusu

Star TV ekranlarında Salı akşamları sevenleriyle buluşan Ufak tefek Cinayetler dizisinin senaristi Meriç Acemi’ye ödül aldıran dizi konusu şu şekilde; dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıyor… Merakla Beklenen diziden ilk kare geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler’in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni topladı. Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler’in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular. İlk bölümlerinden itibaren çekimleri için bir araya gelen kadınların keyifli anları objektiflere de yansıyor ve bu ışık izleyenlere yansıtılıyor.

Sezon finalini için geri sayıma başlayan Ufak Tefek Cinayetler…

Maslak TİM Show Center’da düzenlenen geceye katılan Meriç Acemi, diziye gösterilen büyük ilgi için izleyicilere teşekkür etti. Baş rollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler, sezon finalini için geri sayıma başladı ve şaşırtıcı gelişmelerle Salı akşamı Star TV’de izleyenleri ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler