Ana SayfaDizilerYasak Elma dizisi öyle ters köşeler yapıyor ki!

İlgili Postlar

Yasak Elma dizisi öyle ters köşeler yapıyor ki!

Fox TV’nin izleyenleri ekranları başına kilitleyen dizisi Yasak Elma, herkesi şaşkına çevirmeye devam ediyor… Yasak Elma dizisinde şoke eden olaylar yaşanıyor, diziye ve oyuncularına dair yaşanan tüm gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz.

İzleyenleri ters köşe yapıyor

Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Eda Ece ve Onur Tuna’nın başrollerinde oynadıkları Yasak Elma dizi, adeta ilk bölümden beri izleyenlere ters köşe yapmaya devam ediyor.İki kardeş olan Zeynep ve Yıldız birbiriyle tamamen farklı karakterlerdir. Birbirlerine karşı güçlü sevgi bağını korusalar da yaşamdan beklentileri ve hayal dünyaları birbirinin tamamen tersidir. Dizide sosyetik bir figür olan Ender (Şevval Sam) ile tanışması, Yıldız’ın yaşamını birdenbire değiştirdiğini konu alan dizi her hafta izleyenlerini şoke ediyor, bunu sosyal medyada dizi izleyenlerinin yaptığı yorumlardan da anlıyoruz.

Gazetecilerin diziye ilişkin yorumları ise şöyle;

Sezon koşusuna sonradan girip de ipi önde göğüsleyecek bir diziden bahsetseler af buyurun ama kahkaha ile gülerdim… Ama teslim etmeliyiz ki “Yasak Elma” (FOX) isimli dizi dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt’a bile tur bindirebilir. Daha on üç bölümü bulmadan cehennemi andıran pazartesi akşamında kafayı bir gösterdi pir gösterdi… Yeni sezona en hızlı vizeyi alan bu diziyi izleyenlerin elbette farklı nedenleri vardır. Başlangıçta bana göre bu neden oyuncuların izleyiciyi ters köşeye yatırmasıydı; bir süre sonra aslında hikayenin de ters köşelerle dolu olduğunu gördük. Klişe gibi yapıp, klişe dışı seyir izleyen “Yasak Elma”dan çok yakında herkesin bir ısırık alacağını düşünüyorum…”

Yasak Elma Dizisinin Oyuncuları

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yasak Elma Dizisinin Konusu

Yasak Elma Dizisinin Konusu Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler