Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'den Merve'nin takipçisine sert tepki!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’den Merve’nin takipçisine sert tepki!

Ekranda geçtiğimiz sezona damgasını vuran diziler arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finali ile ekrana ara vermişti. Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve karakteriyle geçtiğimiz sezonun çok konuşulan isimlerinden biriside Aslıhan Gürbüz olmuştu…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin Afişi Alıntı Çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve karakteriyle geçtiğimiz sezona Aslıhan Gürbüz damgasını vurmuştu…

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrolünde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ ve Yıldıray Şahinler gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Dizideki performansı ve izleyicinin alıştığı karakterlerden bambaşka bir rolle ekrana çıkan Aslıhan Gürbüz, izleyenlerden büyük takdir topladı. Yeni sezonu merakla beklenen dizinin oyuncusu, sosyal medyada Çarşamba günleri sürekli olarak kendisine gönderilen kayıp hayvanlarla ilgili mesajları paylaşıyor. Adeta bir sosyal sorumluluk projesine döndüren Aslıhan Gürbüz, takipçilerinden gelen mesajları yayınlayarak desteğini gösteriyor.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz, takipçisinden gelen mesajı paylaşarak tepkisini gösterdi…

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başarılı oyuncusu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ancak bazı takipçileri ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz’e olmadık tavırlar gösteriyorlar. Geçtiğimiz günlerde benzer bir olay yaşayan Aslıhan Gürbüz, kendisine gönderilen bir mesajla ilgili yaptığı açıklamadan sonra bir takipçisinin sözlerine sert tepki gösterdi. Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, takipçisinden gelen mesajı paylaşarak tepkisini gösterdi.

Aslıhan Gürbüz , Yahşi Cazibe’den Merve’ye…

İşte o paylaşımlar:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler