Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler Dizisinin Afişi Alıntı Çıktı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin Afişi Alıntı Çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin afişi alıntı çıktı! Geçtiğimiz sezon ekranlara bomba gibi bir giriş yapan Ufak Tefek Cinayetler dizinin afişi alıntı mı çıktı? Yoksa bu büyük bir tesadüf mü? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi 2.Sezonun İlk Fragmanı! Yeni Bölüm Ne zaman Başlıyor

4 Kadın Başrol ile İddialı Dizi

Geçtiğimiz sezon Star Tv’de ekranlara gelmeye başlayan dizi Ufak Tefek Cinayetler, daha yayınlanmaya başlamadan önce tanıtım fragmanları ile bir hayli dikkat çekmişti.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in paylaştığı dizide; reklam afişlerinde 4 güzel ve başarılı oyuncunun yerde çimlerin üzerinde yatması dikkat çekmişti. İşte bu fotoğraflardaki dikkat çekici bir benzerlik bu günlerde sosyal medyada bir hayli konuşulmaya başlandı.

Pierre Balmain

Yerde çimlerin üzerinde yatan Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen’in fotoğrafları, Paris modasına adını yazdıran Pierre Balmain’in ‘Balmain’ isimli markası için çekilen fotoğraflara benzetildi.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisine Taze Kan

Bunu Bekliyordum

Geçtiğimiz yıl hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ilgili Big Little Lies isimli diziden alıntı olduğu iddia edilmişti. İzleyenler tarafından da senaryosu tanıdık gelen dizi hakkında bir açıklama yapmak zorunda kalan senarist Meriç Acemi “Bunu bekliyordum. Diziyi önce ileri, sonra geriye sarmak. Son zamanların popüler dizi kurgu mantığı bu aslında. Flash forward. (İleriye sarmak) Dünyadaki trend bu. Kurgu matematiği, hikayeler benziyor” dedikten sonra, yukarıda adı geçen dizilere yenilerini ekliyor, “The Affair’ (2014 Amerikan Showtime kanalı dizisi) mesela böyle.” demişti.

Şimdi herkes ortaya atılan bütün bu iddialar ile ilgili Ay Yapımın ne gibi bir yorum yapacağını merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler