Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler Dizisine Taze Kan!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Dizisine Taze Kan!

Ufak Tefek Cinayetler dizisine taze kan! Hangi ünlü oyuncu dizinin kadrosuna katıldı? Yeni sezonda çok sevilen dizide ne gibi sürprizler olacak? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Ufak Tefek Cinayetler’den Uluslararası Başarı!

Yeni Sezon Yeni Kadro

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına bomba gibi giren Ufak Tefek cinayetler dizisi yeni sezonunda sürpriz bir isimle bizlerle olacak.

 

Ushan Çakır

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, Ay Yapım imzalı fenomen dizide önümüzdeki sezonda kadroya ünlü oyuncu Ushan Çakır dahil oluyor. Son olarak ‘Masum Değiliz’ dizisinde rol alan Ushan Çakır’ın, ‘Ufak Tefek Cinayetler’de zaman zaman flashback sahneleriyle 17 yaş dönemine de dönüşler yapılacak.

Kısa bir süre sonra yeni sezon bölümleri çekilmeye başlayacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sezon finalinde Edip’in camdan düşerek ölmesinden sonra, katilin ilk bölümde ortaya çıkacağı haberleri dolaşmıştı kulislerde. Yeni gelen Ushan Çakır’ın kadroya girmesi haberi izleyiciyi daha da çok meraklandırdı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden gelen bir diğer iddia ise şimdilik ismi açıklamayan sürpriz bir oyuncunun daha katılacak olması.
.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler