Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'deki büyük hataya tepki yağıyor! İzleyici isyan etti!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’deki büyük hataya tepki yağıyor! İzleyici isyan etti!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yapılan büyük hata, izleyiciyi çileden çıkardı. Dizinin izleyicileri, Taylan’ın yeni hizmetçiye karşı sergilediği tavırları abartılı buldu. Sosyal medyadan tepki yağıyor. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan’ın düşürüldüğü durum izleyiciyi isyan ettirdi!

Ufak Tefek Cinayetler’de Taylan’ın yeni hizmetçiye asılması ‘pes’ dedirtti

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde, Taylan’ın yeni hizmetçiye ilgisini ‘pes’ dedirtti. Taylan ve Pelin’in hizmetçisi Çiçi’nin yerine, kuzeni eve geldi. Kadınlara karşı olan düşkünlüğü dizinin başından beri dikkat çeken Taylan, bu defa işin dozunu kaçırdı.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Cillop gibi benzetmesi

Taylan, yeni hizmetçinin peşini bir an olsun bırakmadı. Ona sürekli flörtöz tavırlar ile yaklaşmaya çalıştı. Hatta, durumu o kadar abarttı ki, bir ara Mehmet’i eve çağırıp yeni hizmetçiyi hedef alan tavırlar sergiledi. Özellikle, sarf ettiği ‘cillop gibi’ sözleri işin suyunu çıkardığı şeklinde yorumlandı.

Sosyal medyadan eleştiri yağmuru

Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicileri, dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Taylan’ın tavırlarından o kadar sıkıldı ki, sosyal medyada eleştiri yağmuru başlattı.

İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicilerinin sosyal medyada yaptığı yorumlardan bazıları:

Bu sahnelerde resmen iğrendim. Ne demek tüplü televizyon falan, ne biçim laflar! Çocuğunun annesi o senin ve Pelin kat kat güzel o kızdan.

Tipik Türk erkeği! İki bacak açık görünce salyalar akıyor! Hiç yakışmıyor evli adama!

Taylan ve Mehmet’in toplu tecavüzcüler gibi evde çalışan kıza kitlenmeleri, kızın vücudu hakkında abuk sabuk imaları aşırı rahatsız ediciydi.

Kadının üzerinden dönen televizyon muhabbeti benim midemi bulandırdı, biz ne izliyoruz bugün ya?

Ufak tefek Cinayetler’de baya taciz meşrulaştırılıyor. Mehmet & Taylan çalışan kızı kesiyor, arkasından televizyon şöyle güzel, böyle geniş, otur bütün gün izle diye “sevimli sevimli” muhabbet ediyor. Kadına bu kadar değer veriliyor reklam için milyonlar bayıldığınız dizide.

Bu dizinin en içler acısı tarafı da senaristinin kadın oluşu. Serhan’daki o ihaneti normalleştiren anlamsız ego, Mehmet’teki o kadınları küçümseyen ve oyuncak eden tavır ve Taylan’daki evliyken diğer kadınlara yavşamayı marifet sanan tavır insanı irite ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler