Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetlerde katil kim? Yeni ipuçları şoke etti!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetlerde katil kim? Yeni ipuçları şoke etti!

Ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler’de katilin kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşıldı. Dizinin ilk bölümünden itibaren merakla beklenen, ipuçları birleştirilerek tahmin edilmeye çalışılan katil ve kurbanına dair yeni detaylar ortaya çıkıyor. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler, izleyiciyi katil ve kurbana bir adım daha yaklaştırdı. İşte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler’de büyük sürpriz!

Ufak Tefek Cinayetler’de katil kim?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde katil ve kurbanın kim olduğunun yanıtı aranırken, yeni bölüm ile birlikte ipuçları artmaya başladı. Dizinin yeni bölümünde Merve’nin Serhan ve Oya ilişkisini öğrenmesi ile çember daraldı. Merve katil olabilir mi? Merve katilse, kurban kim? Oya mı Serhan mı?

Çember daralıyor

Dizinin Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde, Merve, Serhan ve Oya ilişkisini öğrendi. Böylelikle, izleyiciler katilin Merve, kurbanın da Oya ya da Serhan olduğunu düşünmeye başladılar. Ancak, cinayet ile ilgili araştırma yapan komiser, kurbanın ojeli tırnağı olan elini kanıt olarak bulunca, çember iyice daraldı. Ojeli tırnak, kurbanın bir kadın olduğunu ispatladı. Bu durumda, izleyiciler kurbanın bir kadın olduğunu anladılar. Peki, kurban Oya mı, yoksa Merve mi? Dizi, kurban hakkında bulunan deliller ile hedefi Oya gibi gösteriyor ve ters köşe yapıp Merve çıkarmaya hazırlanıyor da olabilir.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

İzleyicilerin Ufak Tefek Cinayetler dizisinde katilin kim olduğu hakkında sosyal medyada yaptıkları yorumlar şu şekilde:

İhtimaller gittikçe arttı, sonunda artık her şey olabilir moduna girdi herkes. Çok mantıklı şekilde bağlanmasa bile ölen/öldüren kim olursa olsun uyar yani herkes olabilir çünkü. Edip’in ne yapacağını bilmiyorum veya bir şey yapıp yapmayacağını. Ama kafasındaki her neyse, uzun zamandır fikri de hissi de aynı diye düşünüyorum. Havuzdan çıkıp gülmesi bunun en büyük ispatı.

Katil Serhan, ölen Merve. Başka hiç bir açıklaması yok! akşamki kadınların kavga sahnesi, eğer cinayet sahnesi ile o sahnedeki ayakkabı tarzlarına ve renklerine bakarsak, Merve ve Oya o iki kişi. Katil Serhan, ölen de Merve! Serhan, Merve ve Oya’yı ayırmaya çalışırken Merve ölüyor!

Bence ölen kişi Serhan! Çünkü komiser herkesin fotoğrafını masaya dizdi ama Serhan’ın fotoğrafı yoktu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler