Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler'de cinayet tarihi unutuldu mu?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de cinayet tarihi unutuldu mu?

Salı akşamı ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler için Mesut Yar oldukça ilginç bir tespitte bulunmuş durumda. İşte konuyla ilgili detaylar.

Star TV’de yayınlanan ve yayınlanış biçimiyle geçmiş zamana da sık sık dönerek olayların anlatıldığı Ufak Tefek Cinayetler’de tarih hatası yapıldığını söyleyen Mesut Yar, dizi için farklı bir noktaya dikkat çekmiş durumda.

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali fragmanı yayınlandı!

Mesut Yar’dan ilginç tespit!

Posta yazarı Mesut Yar tespitini köşesine taşırken oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı. Mesut Yar, sezon finali öncesinde dizideki olayların tam anlamıyla düğümlendiğini söylerken, ortaya çıkan ikinci cinayet ile birlikte durumun çok farklı bir boyuta ulaştığını fakat cinayet tarihleri üzerinden bir karışıklığın yaratıldığını söyledi.

“Devreleri yakan sorular!”

Mesut Yar köşesinde şöyle dedi; “Katil kimdir bilemem! Ama şunu bilirim ki, dizinin başında Ekim’de işlenmiş bir şüpheli ölümü araştıran polis ekipleri aslında Mayıs’ta işlenen bir “yaza merhaba partisi” cinayetini irdeliyorlar… Ne oldu da zaman aradaki 7 ayı kara deliğe gönderdi acaba? Ya da ikinci sezon adına Ekim’e ekstra bir cinayet mi rezerv edildi? Devreleri yakan sorular, sorular!”

Mesut Yar tarafından gündeme getirilen bu durum sonrasında pek çok sosyal medya kullanıcısı da yaşanan bu duruma benzer şekilde tepki gösterdi. Dizi yönetimi tarafından bir hata mı yapıldı yoksa bilinçli bir şekilde mi hikayenin kurgulandığı bilinmiyor. Zira gündemde yer alan iddialara ve yorumlara karşın henüz Ufak Tefek Cinayetler dizi yönetimi tarafından bir açıklama yapılmadı.

Kritik günler

Dizi ile ilgili bir tarafta bu iddialar konuşulsa da diğer yanda final öncesinde yaşanacaklara dair çıkarımlar yapılmaya başlanmış durumda. Final bölümünde kimin maktul olduğu ve kim tarafından öldürüldüğünün öğrenilmesi bekleniyor. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ile Salı günü ekranlara gelecek.

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler