Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin özeti neden yayınlanmadı?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin özeti neden yayınlanmadı?

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin bu akşam neden özetsiz bir şekilde yayınlanması dikkat çekti. Bu gelişme sonrasında İstanbullu Gelin özeti neden yayınlanmadı şeklinde merak oluştu.

Türkiye’de en çok dikkat çeken dizilerden birisi olan İstanbullu Gelin özetsiz bir şekilde ekranlara geldi. Her Cuma akşamlarında Star TV’de yayınlanan dizi bu akşam ana haber bülteni sonrasında hemen ekranlara getirildi. Yaşanan bu durum televizyon ekranlarında çok benzeri görülmeyen bir olay olurken İstanbullu Gelin gibi çok popüler dizinin direk yeni bölümü ile yayınlanması aynı zamanda merak da uyandırdı.

İstanbullu Gelin özeti neden ekranlara gelmedi?

Star TV’deki yayın akışında yaşanan değişiklik nedeniyle İstanbullu Gelin için özetsiz bir şekilde planlama yapıldı. Kanal yönetimi tarafından yapılan tanıtımlarda İstanbullu Gelin dizisinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim çalışmaları nedeniyle Star TV ekranlarında olacağı belirtildi. Bu programa yer açabilmek adına ise İstanbullu Gelin özetsiz olarak ekranlara geldi. Özetin neden yayınlanmadığı kanal yönetimi tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte netlik kazanmış oldu.

İstanbullu Gelin oyuncu kadrosunda kimler var?

İstanbullu Gelin’de neler oldu?

İstanbullu Gelin’de yayınlanan son bölümde Burcu’nun nikah masasından kalkması ile birlikte tüm ailenin derinden etkilenmesi ekranlara getirildi. Fikret, Faruk’un eski sevgilisiyle ortak bir anlaşma imzalamaktan dolayı pişmanlık duyarken gizemli bir şekilde bir kadının hayatlarına girmesinden rahatsız olan Süreyya, o kişiyle Faruk’un iş birliği yapacak olmasına daha da sinirlenir ve Senem’in evine gider. Son günlerde krampları giderek artan Senem ise doğum yapar ve bebeği dünyaya gelir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler