Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’de çileden çıkartan hatalar!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de çileden çıkartan hatalar!

Salı akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ile Mert Fırat’ın başrolünde oynadıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisi, izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor.  Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon sonuna doğru eleştiriler almaya başladı işte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler’de şok bir şüphe ile bir kişiye yoğunlaştı! Peki şüphe edilen isim kim?

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Çok Konuşuluyor…

Sezona çok hızlı girip, büyük dikkat çeken dizi başroldeki oyuncuların performansları her hafta takdire şayan bir çizgi izliyor. Dizi, çok konuşulan, gündem yaratan diziler arasında yer alıyor. Başarılı bir yapım olarak sadece hikayesi ve oyunculuklarıyla değil, mekanlarıyla, kostümleriyle çok konuşuluyor.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Dizisi İçin Sosyal Medyadan Eleştiri Yağmuru…

Dizinin arkasında çok büyük bir emek ve çaba var. Her hafta adeta bir görsel şölen eşliğinde ekran başına geçip merakla izlediğimiz bir dizi olmayı başardı. Reytingleri ile başarı gösteriyor. Ancak kimi zaman hikayedeki gidişat,  karakterlerin tavırları nedeniyle sosyal medyada eleştiri alıyor. Bu kadar göz önünde ve gündemde olunca, izleyicinin de beklentisi o oranda artıyor. Son dönemde ise en çok Oya eleştiriliyor. En büyük eleştiri nedeni de doktor olmuş, fakülteyi 2.likle bitirmiş bir karakterden beklenmeyecek derece saf olması. Öyle saflıklar yapması sosyal medyada çok konuşulur oldu. Tabi bir de dizinin adındaki cinayetlerle ilgili henüz tatmin edici bir gelişme yaşanmadı. Bu da başka bir eleştiri konusu. Ancak bazı durumlar var ki izleyenlerin gözünden de kaçmıyor. Ayrıntıları fark eden izleyiciler, sosyal medyadan düşüncelerini paylaşıyor. Kimi zaman dizide günlük hayata hiç uymayacak mantık hataları veya karakterler üzerinden yapılan eleştiriler dikkat çekici.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler