Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de Bu Hafta Büyük Olay Var!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de Bu Hafta Büyük Olay Var!

Star TV’de yarın akşam 43. bölümü yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosuna katılan Şükran Ovalı’nın oynadığı Şebnem karakteri, diziye ilginç bir hikaye getiriyor!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz’ün oynadıkları popüler dizinin yeni tanıtımı ekrana geldi.Şükran  Ovalı’nın diziye katıldığının öğrenilmesinden sonra, oynayacağı rol de merakla bekleniyordu. Yeni tanıtımda Şebnem’in Merve’nin kapısını çalıp Serhan’dan boşanamayacağını söylemesi, Merve’yi sinirlendiriyor.

Serhan’ın kuzeni olan Şebnem’in, ikilinin ayrılmasından ne gibi bir zarar göreceği anlaşılamazken, ortalığı karıştıracak olan Şebnem, Sarmaşık’ta herkese Serhan’ın Merve’den ayrılmayacağı ve çok pişman olduğu söylentisini yaymaya başlıyor.Bu arada Serhan, Kerim’i Oya nedeniyle tehdit ederken, tanıtımın son kısmında da Arzu’yu Oya’nın öldürdüğünü söyleyerek herkesi şoke ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

İşte Ufak Tefek Cinayetler’de 43. Bölümde neler yaşanacak?

Şebnem Aksak Sarmaşık’ı birbirine katıyor!

Merve geri dönüyor! Ama onu kimsenin bulamayacağı, çok sürprizli bir yere yerleşiyor. Artık Merve’yle Kerim’in hiç kimseye söylemedikleri başka bir sırları daha var. Ve bu yüzden de birbirlerine her zamankinden çok daha yakınlar!Şebnem Aksak, Sarmaşık’a hızlı bir giriş yapıyor ve ortalığı bir anda karıştırıp dengeleri alt üst ediyor. Merve ve Serhan hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini velayet savaşının ortasında buluyor. Bakalım bu vahşi savaşın kazananı kim olacak? Serhan, Oya’yı tehdit eden Kerim’in gözünün yaşına bakmıyor ve ondan çok fena bir intikam alıyor.

42. bölümde neler yaşanmıştı?

Sarmaşık kadınları yol ayrımında!

Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris’te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor. Merve, Pelin ve Oya… Her biri büyük bir yol ayrımında. Bir an önce karar vermeleri gerekiyor. Üstelik filmi ileri sarıp tüyo alma şansları da yok. Tek bir atış, tek bir karar! Merve boşanmak için ilk adımı atıp yepyeni bir dönem başlatacak mı? Oya, Kerim’in isteğini yerine getirip, Serhan’a ihanet edecek mi? Pelin, Emre’yle gitmeyi mi seçecek yoksa Taylan’la kalmayı mı?

Ufak Tefek Cinayetler merak edilen 43. yeni bölümü ile Salı akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler