Ana SayfaDizilerÇukur Yeni Fragman Yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Çukur Yeni Fragman Yayınlandı mı?

Çukur nefes kesen son bölümü ile ekrana geldi. Çukur dizisi 2. yeni sezonunun 11. bölümünde; Aliço Cumali’yi Sultan Ana’yı görmesi için ikna ediyor. Yamaç’a Çukur’a dönmeleri konusunda istekler artık yüksek sesle dile getiriliyor. Yamaç’ın Çukur’da dolaştığını öğrenen Mahsun öfkesini, “Yamaç mahalledeymiş ben bu adamı indiririm. Benim dediğim mahallede dolaşmayacak, benim olana el uzatmayacak. Onun olanı da alırım!” sözleri ile dışa vuruyor.Vartolu ve Medet’in planı işe yarıyor. Salih, yeni doğan bebeğini görüyor. Peki Çukur’un 44. son bölümünde başka neler yaşandı? Çukur 45. bölüm fragmanı geldi mi?

Çukur 44. son bölümü ile Show TV’de yayınlandı. Çukur 2. sezon 11. bölümde; Yamaç, Çukur’a geri dönüyor. Meliha, “Kendini kandırmaktan, kendine bastırmaktan, kendine acımaktan vazgeç!” sözleri ve attığı tokat İdris’i kendine getiriyor. Cumali İdris ve Sultan Ana’nın karşısına çıkıyor. Sultan Ana’nın gözyaşları içerisinde oğluna verdiği tepki eski günlerine dönmenin sinyallerini veriyor. Salih ve bebeğinin kavuşması duygusal anların yaşanmasına neden oluyor…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz Show TV tarafından yayınlanmadı. Dizinin yeni fragmanı yayınlandığında  sitemizden takip edebilirsiniz.

Çukur 44. bölümde neler yaşandı?

Mahsun Karakuzuları toplar ve “Biz kardeşiz, sırrımızı ele söylemeyiz” sözleri ile, Ersoy’un vurulmasının cezasını birilerinin ödemesi gerektiğini söyler. Ersoy Yamaç tarafından vuruduktan sonra ameliyatan çıkmıştır. Yamaç, onu ziyarete gelir. Ondan yeni bilgiler vermesini ister.Saadet’in sancıları başlamıştır. Çeto ve Mahsun kilitli olduğu odaya girerler. Saadet’in doğum sancılarını pek de önemsemezler. Çeto ve Mahsun Ersoy’u hastanede ziyarete giderler. Çeto Ersoy’a hediye verir ve “aramıza hoş geldin” der.

Herkesten habersiz Karakuzular için çalışan Vartolu, sonunda hedefine ulaştı ve Saadet ile yeni doğan oğluna kavuştu. Sevdiği kadın ile oğlunu bir anda karşısında bulan Vartolu ile Saadet’in bir araya gelmesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Ancak aşıkların mutluluğu kısa sürdü ve Çeto ile Mahsun’un adamları Saadet ile oğlunu Vartolu’dan ayırdı.

Bölümün en çok konuşulan anlarından biri de Meke’nin, İdris ve Celasun karşısında; “Ben babamı Çukur’a gömemedim” isyanı oldu. Bununla birlikte “Çukur, eski günlerine dönebilecek mi?” sorusunu sorduran sürpriz bir an yaşandı ve hem Berber Muhittin Çukur’a gömüldü hem de Yamaç, mahalleye geri döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler