Ana SayfaDiziler27 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var?

İlgili Postlar

27 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var?

27 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var? En sevdiğiniz dizinin merakla beklediğiniz yeni bölümü hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Diziler için kanalların yayın akışı nasıl? Detaylar haberimizde…

27 Kasım bugün televizyonda neler var? Kanalların yayın akışı…

27 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var?

Mehmetçik Kutlu Zafer – TRT 1 – Saat: 20:00

Mehmetçik Kutlu Zafer; Yapımcılığını Bozdağ Film ve yapımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği TRT1’in iddialı dizilerinden “Mehmetçik Kutlu Zafer” 23 Ekim Salı günü seyircisiyle buluşuyor.
Türkiye tarihinin ilk tohumlarının atıldığı “Mehmetçik Kutlu Zafer” dizisinde artık zafere koşuluyor.

Yapımcısı olduğu gibi senaryosu da Mehmet Bozdağ tarafından kaleme alınan; yönetmenliğini Kamil Aydın’ın üstlendiği “Mehmetçik Kutlu Zafer”, Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatıyor.

Türkiye’nin en büyük platosunun oluşturulduğu ve dönemin birebir gerçek ürünlerinin antikacılardan bir yılı aşkın bir sürede toplandığı; sanat ve dekor anlamında Türkiye sinema ve televizyon sektöründe de tarih yazacak “Mehmetçik Kutlu Zafer” yeni sezonunda birbirinden başarılı oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

Ufak Tefek Cinayetler – Star TV – Saat: 20:00

Ufak Tefek Cinayetler; Ay Yapım’ın yeni sezona hazırladığı Ufak Tefek Cinayet’lerin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin, senaryosunda ise Meriç Acemi bulunuyor. Dizi lise dönemlerinden beri arkadaş olan 4 kadının hayatlarını anlatacak.

Kadın – FOX TV – Saat: 20:00

Kadın; FOX tv’nin yeni sezon dizilerinden olan ve Japon dizisi Woman’dan uyarlama olacak olan dizinin çekimleri başladı.. yapımcılığını Med Yapım ve MF Yapım’ın üstlendiği dizinin başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk paylaşacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz – ATV – Saat: 20:00

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Bunu kimse konuşmaz, dillendirmez ama işlediği cürümlerin kefareti olarak hayırsever bir insana dönüşür…

Hepsinin güdüsünde zenginden alıp fakire vermek vardır… Güç odaklarına karşı güçsüzleri korumak misyonlarıdır… Ta ki öfkelerine yenik düşene kadar… Öfke geldiğinde göz kararır, akıl gider, denge kaybolur. Güçlü ile güçsüz ayrımı yapılmaz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler