Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'de Yine Ayrılık Var!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’de Yine Ayrılık Var!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin bir önceki bölümünde, Tahir ve Nefes’in düğünlerinin olduğu gece, Nazar’ın Vedat’tan şiddet gördüğünü öğrenen Murat, yanında Berrak ve Fatih ile soluğu Vedat’ın evinde almıştı.Fatih, Murat’ın elindeki silahı alıp öne atlayınca, bahçedeki adamlar tarafından vurulmuştu.Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Fatih’in vurulmasından sonra Saniye Hanım, yine hıncını Nefes’ten alıyor. Talihsiz kadın Yiğit’i de alıp evini terk ediyor. Tahir eşini almak için yine mücadele veriyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Atv’nin Çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 32. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz Çarşamba akşamları ATV’de yayınlanıyor. Konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olan dizi Sen Anlat Karadeniz’de Tahir ile Nefes bir kez daha yol ayrımında kalıyor. Peki Sen Anlat Karadeniz’de bu kez iki aşık tamamen ayrılıyor mu?

Yaşanan şok gelişmenin ardından Saniye Hanım, suçu yine Nefes’in üstüne atınca, Nefes evi terkediyordu. Yeni bölüm tanıtımında Nefes’in Yiğit’i alıp başka birinin evinde misafir olduğu görülüyor.

Fatih, hastanede canıyla uğraşırken Tahir de Nefessiz olmaya dayanamıyor.Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda, Nefes’i almaya giden Tahir’in, onu ikna etmek için çabaladığı görülürken, bir türlü yüzleri gülmeyen iki aşığın birbirleriyle diyalogları da ekran başındakileri duygusal anlara sürükleyecek.

Fragmana ise işte bu sözler damgasını buldu…”Seninle yürüyeceğim her yol, sana çıkan her yol o kadar güzel ki…”

Yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 32.bölümü ile 28 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

Son bölümde neler yaşandı?

Tahir Nefes’e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes’in de Tahir’e bir sürprizi var. Fatih, Berrak’ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak’a açılması için Fatih’e yardım eden Murat, Nazar’a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat’ın elinden alabilecek mi? Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes’in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler