Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’de 4 ayrı cinayet sahnesi mi çekildi?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de 4 ayrı cinayet sahnesi mi çekildi?

Bir cinayet sonrasında geriye dönük olarak hikayenin anlatıldığı ve karışık ilişkilerin olduğu Ufak Tefek Cinayetler’de büyük soru hala yanıtını bulmuş değil. İzleyenler Ufak Tefek Cinayetler’de cinayetin kim tarafından işlendiğini merak ederken, yayınlanan son bölüm ile birlikte akıllar daha da karıştı.

Ufak Tefek Cinayet’lerde yeni bölümde neler olacak?

30. bölüm kafaları karıştırdı

Geçtiğimiz Salı günü yayınlanan 30. bölümde herkesin katil ya da maktul olabileceği net bir şekilde görülürken yayınlanan bu bölüm sonrasında tüm dengeler yeniden değişti. Dizide herkes birbirine karşı plan yaparken duruma kadınların yanı sıra Taylan gibi hesapta olmayan diğer karakterler de dahil oldu.

İlk bölüm cinayetle başlamıştı

Yaza veda partisinde gerçekleşen cinayet büyük sır olduğu gibi dizinin yayınlanan ilk bölümünde de gösterilmişti. Sahnelerde bir kişinin parti sırasında evden bahçeye doğru düştüğü görülürken ilk bölümden itibaren şu ana kadar aynı sahne defalarda ekranlara getirildi.

Dizide bir taraftan olay sonrasındaki ifade alma sahneleri ekrana getirilirken, diğer yandan da cinayetin nasıl işlendiği ilk andan itibaren gösteriliyor.

Pelin mi, Merve mi, Oya mı, Arzu mu, Burcu mu, Elif mi, Serhan mı, Taylan mı?

Şu anda cinayeti işleyebilecek potansiyel kişiler Pelin, Merve, Oya, Arzu, Burcu, Elif, Serhan ve Taylan. Son sahnelerde gösterilen bir bölümde Burcu’nun yaşadığı öğrenilirken maktulün Burcu ve Taylan olmadığı böylece ortaya çıktı.

Hesaba katılmayan karakter Edip mi?

Sina Koloğlu tarafından geçtiğimiz günlerde kaleme alınan yazıda ise dizide beklenmedik bir sürpriz olduğu belirtildi. Bu sürprizde Edip karakterine dikkat çekilirken bu yazı sonrasında dizideki diğer karakterler de incelemeye alındı.

Şu anda sezon finaline adım adım yaklaşılan dizide en çok merak edilenlerden birisi cinayet anı. Bu sezon sonunda durumun netleşmesi bekleniyor.

Hangi diziler final yapıyor?

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler