Ana SayfaÜnlülerUfak Tefek Cinayetler nereye doğru gidiyor?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler nereye doğru gidiyor?

Kadın çekişmeciliğinin ağırlıkta olduğu dizilerin çekiciliği malum. Bu tarz hikâyeler üstünden yaratılan senaryoların çoğu zaman avantajlı olarak yarışa başlıyorlar. ‘Ufak Tefek Cinaayetler’ de kadınları merkezine oturttuğu cinayet soruşturmalı ve gizemli öyküsü ile başarılı biçimde kullanan işler arasında yer aldı.Peki şu sıralar gündem de olan dizi, takipçileri tarafından birçok eleştiri almaya başladı. İşte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya buz gibi suya girince zihni açıldı!

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Aynı İlgiyi Göremiyor…

İçeriğiyle, karakterleriyle yabancı yapımlardan alıntı gibi durmakla birlikte kendine özgü bir hava yaratmayı bilen senaryo, eleştirilse dahi izlenmekten vazgeçilemeyecek bir dizi haline geldi. Bu ilgi çekicilikte oyuncuların iyi seçilmiş olması, performanslardaki doğallık ve kurgunun yabancı dizi havasının da etkisi olduğu yer alıyor. Tüm bu özellikleri ile  ‘Ufak Tefek Cinayetler’ Salı gecesinin zorlu rekabet ortamında emeğiyle yerini kazanmayı başardı.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler Nereye Doğru Gidiyor?

Ancak  yüksek tempoyla yola koyulup her bölümünde merakı eksik etmeden ilerleyen, kadın dünyasındaki ruh hallerini farklı açılardan yansıtarak ilişkileri sorgulatan  ‘Ufak Tefek Cinayetler’in bu güzel tablosu zaman içinde ufak ufak değişir oldu. İçerik yaratma sıkıntısını mantıksızlıklar ve karakter bozulmalarıyla hissettirmeye başlayan yapımın özellikle son zamanlardaki hali, diziyi izleyiciden uzaklaştırdı. Ufak Tefek Cinayetler nereye gidiyor? diye hissettirmeye başladı. Bakalım dizi’de neler olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler