Ana SayfaÜnlülerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 102. bölüm fragman yayınlandı! İşte detaylar...

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 102. bölüm fragman yayınlandı! İşte detaylar…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 102. bölüm fragmanı ekranlarda yer aldı. Yeni bölümünde, heyecanlı saatler izleyiciyi bekliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Meryem Hızır’dan boşanacak mı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın hangi oyuncusu milletvekili aday adayı oldu?

Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 8 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan 102. bölümünde yeni gelişmeler yaşanacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde, Ekrem Hızır planını Ünal’a anlatarak ‘Bu iş senin kontrolünden çıktı. Sen Hızır’ı öldürmeden senin bir masan olamaz’ diyor.

 Meryem ise eşi Hızır’ı ayarak, ‘Hazırlan boşanıyorum’ diyor. Meryem’in bu hareketi karşısında yıkılan Hızır’ın ‘Meryem’siz yaşamaya alışmaktansa kimsesiz yaşamaya alışırım’ sözleri dikkat çekiyor. Diğer yandan ise Meryem’in hayatı yine tehlikeye giriyor ve Hızır’ın düşmanlarının hedefi haline geliyor. Yeni bölümde izleyiciyi, güzel bir bölüm beklediği gözüküyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

Geçen Bölümde Neler Yaşanmıştı!

Duyduklarını soruşturmadan galeriye giden Şahin Ağa, istemeden Reşit’in oyununa alet olmuş, Çakırbeyliler ve dostlarının tuzağa düşmesine sebebiyet vermişti. Bir kez daha düşman namlusunun ucunda kalan Hızır’ın artık bir mucizeye ihtiyacı vardı. Fikret pusuya düşmüştür. Herkesi bitirmeyi amaçlayan Reşit’in planı tıkır tıkır işlerken Fikret’in düştüğü pusudan sağ kurtulması çok zordu. Tüm dengeleri değiştirmeye yönelik yapılan  hesapların arkasında büyük bir güç olduğu şüpheleri kuvvetlendirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler