Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 26. bölüm ilk sahne yayınlandı! Mehmet, Arzu'nun teklifi ile...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm ilk sahne yayınlandı! Mehmet, Arzu’nun teklifi ile şoke oldu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 26. bölümünden ilk sahne yayınlandı! Dizinin ilk sahne fragmanından şoke eden detaylar göze çarptı. Arzu’nun Mehmet’e yaptığı teklif, izleyicilerin kafasını karıştırdı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 26. bölüm ilk sahnesinden dikkat çekici detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm ilk sahne

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 26. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Bu akşam 26. bölümü ile ekrana gelecek diziden yayınlanan ilk sahne, izleyicisine inanılmaz detaylar verdi.

Arzu’dan Mehmet’e sürpriz ziyaret

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünden yayınlanan ilk sahnede, Arzu Mehmet’in iş yerine gidiyor. Bir anda karşısında Arzu’yu gören Mehmet, şoke oluyor. Eski eşi Arzu’nun ziyareti ile düşüncelerinden geri adım attığını düşünen Mehmet’in ilk tepkisi “Nerede duracağını bilmen güzel.” oluyor.

Mehmet şoke oldu

Mehmet’in tepkisi karşısında beklenmedik bir çıkışta bulunan Arzu, Mehmet’e “Hafta sonu bize gelsene. Kahvaltı akşam yemeği paket program. Topla eşyalarını gel bizde kal.” diyor. Arzu’nun bu sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Mehmet, “Sen de özledin beni. Sonunda anladın kıymetimi. Bu yaştan sonra saçma sapan işlere girmek üzereydin kenardan döndün. Önemli olan çocuklarımın annesi olduğunu anlaman.” diyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 26. yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. İzleyiciler, dizi hakkındaki meraklanı bu akşam gideriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler