Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merve, Oya-Serhan ilişkisini...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merve, Oya-Serhan ilişkisini öğreniyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin geçen bölümüne damga vuran olayların etkisi, yeni fragmanda da sürecek mi? Serhan’la inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan Oya, Merve’ye yakalanacak mı? Kafayı Oya’ya takan Pelin, Serhan ve Oya ilişkisini Merve’ye söyleyecek mi? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 20. yeni bölümünden çarpıcı detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 20. yeni bölümünden ilk sahne?

Star TV ekranlarının iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ilk sahne yayınlandı. Dizinin ilk sahne gösteriminde Oya, Arzu, Pelin ve Merve masada toplanmış restleşiyorlar. Bu tehlikeli dörtlünün bir araya gelişi, hiç hayıra alamet olmuyor tabi ki.

Merve, Oya ve Serhan ilişkisini öğrenecek mi?

Oya’nın hırsızlık delili olan eşyaların olduğu torbayı Merve’ye verdiğini öğrenen Pelin zaman kaybetmeden hemen harekete geçiyor. Arzu’yu da kendi tarafına alan Pelin, Oya’ya saldırıyor. Masada, işler iyice geriliyor. Oya, Merve, Arzu ve Pelin, her zaman olduğu gibi hem sinsi sinsi hem de açık açık birbirlerine hesap soruyor, iğneliyor ve restleşiyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 20. yeni bölümünden henüz başka bir fragman yayınlanmadı. Yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz sizlere sunulacaktır.

Tehlikeli oyunlar, tuzaklar ve entrikaların damga vurduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 20. yeni bölümü 14 Mart Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler