Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 19. bölüm fragmanında Nihat Doğan ile Hakan Hatipoğlu'nun büyük kavgası....

İlgili Postlar

Survivor 2018 19. bölüm fragmanında Nihat Doğan ile Hakan Hatipoğlu’nun büyük kavgası. Birbirlerine girdiler!

Survivor 2018 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği ödül oyunu sırasında Nihat Doğan ve Hakan Hatipoğlu birbirine girdi. Takım arkadaşları, iki yarışmacıyı ayırmakta zorlandı. Detaylar haberimizde…

Survivor yarışmacılarının sinirleri yıpranmaya başladı

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2018’de heyecan dorukta. Her bölümü ile sürpriz gerilimlere gebe olan yarışmada, açlık ve zorlu ada şartları ile mücadele eden yarışmacılar, bir de ödül oyunlarında mücadele ediyor. Zaman ilerledikçe yorgun düşen yarışmacıların sinirleri de iyice yıprandı.

Survivor 2018’in 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor’ın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının ödül oyunu için kıran kırana mücadele ettikleri yeni bölümde zorlu bir mücadele gerçekleşiyor. Ödül oyununu ünlüler takımı mı yoksa gönüllüler takımı mı kazanacak?

Nihat Doğan ve Hakan Hatipoğlu kavga etti!

Survivor 2018’in 19. yeni bölüm fragmanının en dikkat çekici detayı, ünlüler takımı yarışmacısı Nihat Doğan ve gönüllüler takımı yarışmacısı Hakan Hatipoğlu’nun kavgası oldu. Ödül oyununda çarpışan ünlülerden Nihat Doğan ve gönüllülerden Hakan Hatipoğlu, oyun sırasında bir anda geriliyor. Aniden tartışmaya başlayan iki isim, birbirinin üstüne yürüyor. Takım arkadaşları, Nihat Doğan ve Hakan Hatipoğlu’nu ayırmak için mücadele ediyor. Nihat Doğan ve Hakan Hatipoğlu kavgası, Survivor’ın yeni bölümüne damga vuracak.

Survivor 2018, ünlüler ve gönüllüler takımlarının çetin mücadelesi ile TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Nihat Doğan kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler