Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz 8. Bölüm Fragmanı Sevenleri ile Buluştu

Sen Anlat Karadeniz fırtınalar estirmeye devam ediyor. Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz, çarşamba günü 7.bölümü ile sevenlerinin karşısına geçti. Heyecanlı bir bölüm yayınlayan dizi yine ekranları milyonlara kitlemeyi başardı. Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8. bölüm fragmanı bölüm sonunda sevenleri ile buluştu.Detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz 8. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=dnBze4SNwtI

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 7.Bölümünde Neler Oldu?

Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınlandığı ilk bölüm haricinde tüm bölümlerinde çarşamba günlerinin birincisi oldu. Reyting sonuçlarında her hafta birinci gelen dizinin bu hafta ne yapacağı yine merakla bekleniyor.

Tahir ve Nefes, uzun süren aramalar sonucunda Yiğit’i bulurlar.Tüm Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa’ya hayatı zehir eder ve yaptığının yanlış olduğunu her şekilde anlatır. Bir yandan da herkese Vedat’ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat’a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker.

Babasının sözünden dönmeyen Mercan ise, Tahir’i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Tahir’e beni kaçır diyen Mercan, Tahir’in tepkisini alınca yüzükleri çıkartmak zorunda kalır. Yiğit’in kayboluşu, Nefes’in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir bu kabuslar yüzünden çok zorluk çeker ve ne yapacağını şaşırır.

Bir yandan Nefes’in kabusları, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı Asiye ile paylaştığı  sevdası, bir yanda Mercan’a verdiği sözden geri dönememesi bir yanda ailesi. Tahir bütün bunlar bir araya gelince kendini iyice çıkmazda zannederken Osman Hoca imdadına yetişir. Nefes, Tahir’in yüzüğünün olmadığını görünce yükünü biraz daha hafifletir. Fakat bu sefer ortalığı kavuracak olan Mercan’ın intiharı olacaktır…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler