Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 48. Bölüm 11. Fragmanı Yayında! Türkan İle Somer'e Boşanma...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 11. Fragmanı Yayında! Türkan İle Somer’e Boşanma Yolu Görünüyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 47. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan ile Somer, birbirlerine çok öfkeli olsa da Derya ve Mustafa için bir araya geliyor. Rüçhan, Türkan’ı evine alıp ona tam destek veriyor. Onu, şirkette çalışmaya başlatıyor. Türkan ise, Somer ile Mine’yi beraber yakalayıp fotoğraflarını çekip mahkemede kullanmayı planlıyor. Üç Kız Kardeş 48. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan ile Somer’e, boşanma yolu görünüyor.

Türkan İle Somer’e Boşanma Yolu Görünüyor!

Üç Kız Kardeş 48. bölüm 1. fragmanında; Türkan ile Somer arasındaki ipler iyiden iyiye geriliyor. Dönüş ise, Sadık ile Nesrin’in gerçek anne babası olmadığından iyice şüphelenmeye başlıyor. Rüçhan, Sevilay’dan intikamını almaya başlıyor. Öte yandan Mustafa ile evlenen Derya ona, değişmek istemediğini söylüyor. Türkan, Somer’e eline geçen fotoğrafları yüzüne çarpıyor. İkili boşanma davasına birlikte gidiyor.

İşte Üç Kız Kardeş 48. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer’in Mine’ye gidişiyle, Mine’nin kalbinde yepyeni umut ışıkları doğuyor. Mine, bu sefer Somer’i kaybetmek istemiyor ve sanki Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atıyor. Somer, Türkan’ın ne yapmak istediğini bir türlü çözemiyor ve artık bu defteri tamamen kapatıyor. Rüçhan, Somer’in üzüntülü görüntüsünün altında yatan nedenin Türkan olduğunu öğreniyor. Somer ise bu defteri kapattığını annesine söylüyor.

Rüçhan, Özer’in Sevilay’ın yanında kaldığını öğrenince duygularına yenik düşüyor. Türkan ise Rüçhan’ın yine destekçisi oluyor. Onu evine alıp baş köşesine yerleştiriyor. Türkan’a, zor gününde yanında olduğu için ona minnettar olduğunu, oğluyla aralarında ne olursa olsun kendisinin hep yanında olduğunu söyleyip onun dizlerinde ağlıyor.

Türkan ve Somer, yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok öfkeli olsalar da Derya ve Mustafa nedeniyle tekrardan yan yana gelmek zorunda kalıyorlar. Aralarındaki hesaplaşmalar, çok sert yüzleşmelerin yaşanmasına sebep oluyor. Derya’nın gizli nikahı; üç kız kardeşi karşı karşıya getiriyor. Aralarındaki kopmaz denilen bağ günden güne gerilirken, kardeşlikleri de sanki böylelikle sınanıyor.

Somer, Mine’nin yanında kalmaya başlıyor. İlk kez Somer, Mine’yle aynı yatakta uyanıyor. Türkan, Somer’in Mine’nin yanında olduğunu öğrenince fotoğraf makinesiyle birlikte karşılarına çıkıyor. Mine, Türkan’ı karşısında görünce Somer’le daha da yakınlaşıp poz veriyor. Türkan, Mine ve Somer’in fotoğraflarını çekerek intikam almaya çalışıyor ve mahkemede hesaplaşacağını açıkça Somer’in yüzüne haykırıyor.

Üç Kız Kardeş 47. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Rüçhan Türkan’ın Her Zaman Yanında Olacağına Söz Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler