Ana SayfaDizilerAile 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlyas Oğlunu Soykanların Öldürdüğünü Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Aile 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlyas Oğlunu Soykanların Öldürdüğünü Öğreniyor Mu?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hülya, Cihan’dan Yağmur’u darp eden kişinin Serhat olduğunu Aslan’dan gizlemesini istiyor. Cihan, Aslan’ın bulması için mahalledeki bir kameranın görüntüsünü silmiyor. Aslan, Serhat’ın neden Yağmur’u öldürmek istediğini öğreniyor. Devin’le konuştuğu gibi onu polislere teslim ediyor. Hülya ile İbo, Serhat’ı hapisten kaçırıp onu yurt dışına göndermeyi planlıyor. Ama Cihan, Aslan’la anlaştığı gibi onu, kardeşinin adamlarına teslim ediyor. Eko, Serhat’tan Yağmur’un intikamını alıyor. Aile 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlyas, oğlunu Soykanların öldürdüğünü öğreniyor mu?

İlyas Oğlunu Soykanların Öldürdüğünü Öğreniyor Mu?

Aile 9. bölüm 1. fragmanında; Aslan Eko’ya, babasına benzememeye çalıştığını, eğer babasına benzerse işte o zaman kıyamet kopacağını söylüyor. Devin, tekrar çiftliğe geri dönüyor. Hülya’nın sandalyesini kaldırdığını görüp, o sandalyenin tekrar yerine konmasını istiyor. Hülya, İlyas’ın oğlunun başına gelenleri öğrenmesinden korkuyordu. İlyas, Soykan’ların çiftliğine geliyor. İlyas, oğlunun başına gelenleri öğrendi mi?

İşte Aile 9. bölüm 1. fragmanı…

AİLE 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslan ve Devin, öğrendikleri gerçekle yüzleşemeden; gelen bir telefonla kendilerini hastanede buluyorlar. Yağmur’un tedavisi sürerken; ona bunu yapanın Serhat Koruzade olduğunu öğrenen Hülya ise ailesini korumak için harekete geçiyor. Cihan’ın Yağmur’u hastaneye götürdüğünü ve Serhat’ı gördüğünü öğrenen Hülya, ondan Aslan duymadan tüm kamera kayıtlarını yok etmesini istiyor.

Aslan bir haftanın sonunda Yağmur’a zarar veren kişinin Serhat olduğunu buluyor. İşler şimdi içinden çıkılamayacak bir hale giriyor. “Zulmü görmezden gelmek mazluma ihanettir.” öğretisiyle büyüyen Aslan için Serhat’a kesilecek ceza bellidir. Ancak Devin ve Hülya, kendi doğrularıyla Aslan’ın karşısında duruyorlar.

Devin Aslan’dan, Serhat’ı polise teslim etmesini istiyor. Aslan, Serhat’la bir balıkçıda buluşuyor. Ona, uzun uzun karısından ve aile kavramından bahsediyor. Konuşmasının sonunda polisler geliyor ve Aslan polislere Serhat’ı teslim ediyor.

Hülya ise, İbo’yla işbirliği içine girip onun yurt dışına kaçmasını sağlamaya çalışıyor. Tabi bunu Cihan’ın yapmasını istiyor. Yağmur’un moralini düzeltmek için dışarı çıktıkları bir akşamda yaşananlar, Devin ve Yağmur arasında büyük bir yüzleşmeye sebep olurken; kendisinden bir şeyler saklandığından artık emin olan Eko ise gerçeklerin peşine düşüyor.

Serhat, hapishaneden kaçırılacağını düşünürken onu Cihan alıyor. Cihan Serhat’ı, Aslan’ın adamlarına teslim ediyor. Denizin ortasında kalan Serhat, pusuya düşürüldüğünü anlıyor. Eko, eline aldığı sopayla Serhat’ı öldüresiye dövüyor.

Devin, Serhat’ın serbest kaldığını öğreniyor. Aslan, Devin’in gösterdiği tepki karşısında ona bir soru soruyor. Devin ise, ilk kez bir sivri sineği öldürerek cevabını veriyor.

Aile 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aslan Serhat’a Gözdağı Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler