Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Eşi Tarafından...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Eşi Tarafından Sevilmediğini Annesine Anlatıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Üç Kız Kardeş, 4. yeni bölümüyle 15 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan, ailesinin yanına gider. Onda bir gariplik olduğunu anlayan annesiyle babası hem Türkan’la hem de Somer’le konuşur. Somer’in, soğuk davranışları Türkan’ı günden güne eritir. Nesrin, Rüçhan’a gidip Somer’in kızlarından boşanmak istediğini söyler. Bunu duyan Rüçhan, yine kendisini kaybeder ve tüm hıncını Türkan’dan alır. Onu balkondan atmaya çalışır. Üç Kız Kardeş 4. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Türkan, eşi tarafından sevilmediğini annesine anlatıyor.

Üç Kız Kardeş 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüçhan Türkan’ı Balkondan Atmaya…

Türkan Eşi Tarafından Sevilmediğini Annesine Anlatıyor!

Üç Kız Kardeş 4. bölüm 1. ön izlemesinde; Türkan, annesine evlendiği günden beri eşi tarafından hiç sevilmediğini, onunla iki yabancı gibi olduklarını göz yaşları içinde annesine anlatıyor. Nesrin, kızını teselli edip zamanla birbirlerine alışıp seveceklerini söylüyor. Türkan, bunun çok zor olduğunu biliyor. Ama ne yapacağını bilemiyor.

İşte Üç Kız Kardeş 4. bölüm 1. ön izlemesi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüçhan, Somer’i eve bağlayıp onu Mine’den ayırmak için Türkan’ı eve götürür. Somer, Mine’nin hamile olduğunu duyup çok mutlu olur. Nesrin ile Sadık, Serdar’dan Türkan’ın hastanede yaralı olduğunu öğrenir. Derya, ablasını Somer’in dövmüş olduğunu düşünmeye başlar.

Telaşla Türkan’ın evine giderler. Ama evi boş bulunca daha da telaşlanıp Rüçhan’ın evine giderler. Rüçhan, onların geldiğini görünce Türkan’dan odasından dışarı çıkmamasını ister. Aşağı inip Türkan’ın evde olmadığını kocasıyla gezmeye gittiklerini söyler. Sadık ile Nesrin, kızlarını göremeden eve dönerler.

Onlar gittikten sonra Rüçhan, Türkan’a ailesini aratır. Türkan, ailesini arayıp İstanbul’da olduklarını kendisinin iyi olduğunu söyler. Onun sesini duyan ailesi biraz olsun rahatlar. Rüçhan, Türkan’ın yaraları iyileştikten sonra ailesini yemeğe davet eder. Yemeğe Somer katılmaz. Sadık, damadının yemekte olmamasına bozulur.

Mine’nin hamile olduğunu duyan Somer çok mutlu olur. Açacakları fabrika için evrak bekleyen Mine PTT’ye gider. Sadık onu tanıyor ve odasına davet eder. Mine ona, kendisini Somer’in asistanı olarak tanıtır. Daha sonra Somer de gelir. Somer, Sadık’tan yemeğe katılamadığı için özür diler.

Sadık da, ertesi gün Dönüş’ün doğum gününe onu kızıyla birlikte davet eder. O da geleceğini söyler. Mine, Somer’e baskı yapar ve o doğum gününe gitmemesini ister. Somer, dayanamayıp Türkan’la birlikte doğum gününe gider. Onların ne kadar mutlu olduğunu görünce kendisinin nasıl mutsuz bir ailede büyüdüğünü anlar.

Mine’yle konuşmak için yukarı çıktığında yanına Türkan gelir ve ona boşanmak istediğini söyler.

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Türkan Somer’den Yardım İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler