Ana SayfaDizilerTv8'in Yeni Dizisi Kızım'ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Tv8’in Yeni Dizisi Kızım’ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

Tv8’in yeni dizisi Kızım’ın ilk fragmanı yayınlandı! Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Kızım dizisi için geri sayım başladı. Merakla beklenen dizide kimler oynuyor? Konusu nedir? Ne zaman ekranlarda yayınlanmaya başlayacak? İşte Kızım dizisinin ilk fragmanı ve haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

 Tv8’in Yeni Dizisi Kızım’ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

Tv8’in yeni dizisi Kızım’ın ilk fragmanı yayınlandı! Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan, izleyicilerin merakla beklediği Kızım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte o fragman…

http://https://youtu.be/nwt4h_rtvjo

Kore uyarlaması olan Kızım, yayın için gün sayıyor!

Acun ılıca’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile müjdesini verdiği yeni dizi Kızım, yeni yayın sezonunda izleyicileri ile buluşmak için gün sayıyor.

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ‘nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım” dizisi Kore dizisinden uyarlandı.

Acun Ilıcalı TV8 ‘in Dizi Bombasını patlattı

Kızım dizisinde kimler rol alıyor?

Yeni yayın döneminde “Kızım” ismiyle TV8 ekranlarına gelecek olan, yayınlanan ilk fragmanıyla tüm dikkatleri üzerine çeken dizide Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’a, Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen gibi oyuncular rol alıyor.

İşte Kızım dizisinin merakla beklenen konusu!

Anne ve babasını küçükken kaybetmiş ama zengin bir kız, yaramaz, hırçın tavırları ile dedesine kök söktürmektedir. Sorumsuz ve çocuksu hareketleri ile dedesini çılgına çeviren kızın hayat hikayesi romantik komedi türünde ekranlara gelmektedir. Dede en sonunda bir kahya bulur ve macera o anda başlar.

Merakla beklenen dizinin yayın günü belli oldu mu?

Büyük bir izleyici kitlesi olacağına emin gözlerle bakılan Kızım dizisi, 19 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de izleyicileri ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler