Ana SayfaDizilerYeni Dizisi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Yeni Dizisi Belli Oldu!

Yeni dizisi belli oldu! ünlü oyuncu Özge Gürel’in yeni dizisi belli oldu. Güzel oyuncu, hangi yeni dizi ile ekranlara gelecek? Rol arkadaşları kimler? Özge Gürel, yeni dizisi hakkında ne düşünüyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evleniyor mu?

Yeni Dizisi Belli Oldu!

Yeni dizisi belli oldu! Kariyerine yayınlandığı yıllarda çok popüler olan Kiraz Mevsimi isimli dizi ile başlayan Özge Gürel’in, yeni sezonda hangi yapımda rol alacağı belli oldu.

Özge Gürel’den Sevgilisi Serkan Çayoğlu’na Destek

This Is Us ile geri dönüyor!

Fox Tv’de yayın hayatına girmeye hazırlanan; Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Merve Girgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı This Is Us dizisinin uyarlaması olan yeni diziden bir haber daha geldi. Rol aldığı Kiraz Mevsimi dizisi sayesinde erkranların aranan ismi haline gelen Özge Gürel, yayınlanmaya başlayacak yerli This Is Us dizisi ile anlaştı. Genç ve başarılı oyuncunun yeni oynayacağı projeyi çok sevdiği öğrenildi.

Hangi yapımlarda rol almıştı

29 yaşındaki genç ve başarılı oyuncu daha önce rol aldığı Dolunay, Yıldızlar Şahidim, Kiraz Mevsimi, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir ve Kızım Nerede gibi dizilerde canlandırdığı karakterler ile izleyiciler ve yorumcular tarafından oldukça beğenilmişti.

Özge Gürel Kimdir?

Uyarlama dizinin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı

Dizinin kadrosunda olduğu daha önce açıklanan Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Elçin Afacan ve İrem Sak gibi ünlü ve başarılı oyuncuların da Özge Gürel’in katılmasından çok mutlu olduğu konuşuluyor.

This Is Us dizisinin konusu

Dünya televizyonlarından da büyük ses getiren, Amerika’nın ulusal kanallarından NBC’de yayın hayatına devam eden This Is Us dizisi; aynı doğum gününü paylaşan ve hayatları çeşitli şekillerde kesişen bir grup insanın yaşadığı beklenmedik olayları anlatan bir aile draması. Bu kişileri ise popüler bir komedi dizisinin hayatından memnun olmayan başrolü Kevin, eşi üçüz doğurmak üzere olan Jack, obezliği ile uzun yıllardır mücadele eden Kate ve kendisini bebekken bir itfaye merkezine bırakmış babasını yeni bulan Randall oluşturuyor.

Şimdi tüm izleyiciler uyarlama dizide senaristin bu rolleri hangi oyunculara nasıl paylaştırılacağını merak ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler