Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerTV8,5’ta TV’de İlk Kez: Çok Gizli

İlgili Postlar

TV8,5’ta TV’de İlk Kez: Çok Gizli

TV sekiz buçukta 24 Nisan Pazartesi günü TV’de ilk defa Çok Gizli adlı bir film ekranlara getirilecek.

2011 yılında beyazperdede yayınlanan ve aksiyon komedi türünün en iyi örneklerinden birisi olarak gösterilen Çok Gizli, TV8,5 ekranları üzerinden izlenebilecek. Öğrenilen bilgilere göre filmin saat 22.15 itibarıyla yayınlanacağı ve kişilerin kanal üzerinden yeni filmi kolay bir şekilde izleyebileceği belirtildi.

TV8,5 Çok Gizli Künyesi

Tom Vaughan tarafından yönetilen film, özellikle kurgusuyla oldukça dikkat çekiyor. Filmin senaryosunun yazımında farklı ve başarılı filmlerden de yakından tanıdığımız iki önemli isim Allan Loeb , Steven Pearl bulunuyor. Filmin başrollerinde ise Miley Cyrus , Alexis Knapp , Jeremy Piven , Joshua Bowman , Lauren McKnight var.

Çok Gizli Filminin Konusu Ne?

Eski polis olan babasıyla dedektiflik yapan özellikle operasyonlarda başarılı olduktan sonra ülkede dikkat çekmeye başlar. İki ismin başarıları sonrasında FBI Molly’ye görev teklif ederken özellikle Molly babasının borcunu ödeyebilmek adına teklifi kabul eder. FBI bünyesinde çalışmaya başlayan Molly zorlu bir göreve atılır. Rus mafyasının önemli isimlerinden birisinin yanına sızmaya çalışan Molly, ondan bilgi almaya çalışır. Bu zorlu görevi başarıyla yapmak için yoğun bir şekilde çalışan Molly, hem hayatını riske atar hem de babasının borcunu ödeyebilmek adına eline geçen bu şansı değerlendirmeye çalışır. TV8,5 ilk kez ekranlara getirilecek olan filmin Pazartesi akşamı dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler