Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKolpaçino 3. Devre TV8,5’ta Yayınlanacak

İlgili Postlar

Kolpaçino 3. Devre TV8,5’ta Yayınlanacak

Türkiye sinema sektörünün en önemli film serilerinden birisi olan Kolpaçino, 4 Mayıs Perşembe günü televizyonda yayınlanacak.

Özellikle Kolpaçino 3. Devre adıyla vizyona giren ve kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşan filmin televizyonlarda yayınlanacak olması, özellikle TV8,5 daha fazla izlenmesini sağlayacak. 4 Mayıs Perşembe günü saat 20.00 itibarıyla yayınlanacak film böylece ekranlar başına milyonlarca izleyiciyi kilitlenecek.

Kolpaçino 3. Devre Usta Kadrosuyla Yayınlanacak

Şafak Sezer tarafından yönetilen ve oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş ve Furkan Kızılay gibi çok önemli oyuncuların bulunduğu film, Türkiye’nin komedi türündeki en iddialı yapımlarından bir tanesi.

Kolpaçino 3. Devre Konusu Ne?

11 Mart 2016 tarihinde vizyona giren Kolpaçino 3. Devre’de Özgür’ün başı yeniden mafya ile belaya girer. Kolpaçino Bomba’nın devamı niteliğinde olan film, 5-6 senelik bir aradan sonra karakterlerin başından geçen hikayeleri beyazperdeye taşıyor.

Özgür yeniden oturduğu villayı filmcilere kiralar ve buradan kazandığı para ile geçimini sürdürmektedir. Özellikle mafya babasının telefonu ile telefonunun karışması üzerine olayların geliştiği Kolpaçino 3. Devre’de yine Özgür oldukça zorlu bir sürecin içerisine girer. Mafyanın peşine düşmesiyle birlikte canını kurtarmaya çalışacak olan Özgür,ne yapsa etse bu durumdan kurtulamaz. Mafya babasının Özgür’ü fark etmesinin üzerine ise özellikle Özgür ve arkadaşlarını oldukça zorlu bir dönem bekler.

4 Mayıs Perşembe günü saat 20.00 itibariyle başlayacak olan Kolpaçino 3. Devre TV8,5’ta olacak. Kolpaçino 3. Devre’nin yayınlanacağı TV8,5 özellike filmi izlemeyen ve izlemek isteyenler için de ciddi bir fırsat yaratıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler