Ana SayfaDizilerTV8 Neden Jet Sosyete'yi Kanalına Seçti?

İlgili Postlar

TV8 Neden Jet Sosyete’yi Kanalına Seçti?

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Jet Sosyete dizisi Star TV’de geçtiğimiz sezonda yer almıştı. Sevilen dizi sürpriz bir kararla TV8’e transfer oldu. Peki Jet Sosyete dizisi neden Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’e transfer oldu? Dizi TV8’de kalıcı olabilecek mi?

Jet Sosyete final bölümünde neler oldu?

Jet Sosyete dizisi neden TV8’e transfer oldu?

Yeni sezonda TV8 ekranlarında iki tane dizinin yayınlanacak olması, başlangıçta herkesi şaşırtmıştı. Survivor, O Ses Türkiye, Yemekteyiz gibi programların yer aldığı ve farklı bir çizgisi olan kanalın dizi işine girmesi dikkat çekmişti. Bu nedenle önce Jet Sosyete’nin kanala geçtiği öğrenilmiş ve şaşkınlık yaratmış, ardından Kızım dizisi ortaya çıkmıştı. Aslında bu sürecin altında uzun bir zamanlama olduğu kanalın Genel Müdürü Aslı Çini Yaşaroğlu’nun açıklamasıyla ortaya çıkıyor. İşte Detaylar…

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Aslı Çini Yaşaroğlu, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda Jet Sosyeteyi anlattı!

Aslı Çini Yaşaroğlu, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda, tv8 kanalının iki dizi birden yapma kararını neden aldıklarını anlattı. Aslı Çini Yaşaroğlu, “Geçen yıl Serap Ezgü’yle yaptığımız Gerçeğin Peşinde ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz’le kanala çok ciddi bir kadın izleyici getirdik. Bu sene ters köşe bir şey, bir düğün formatı girdik. Bugün Düğünümüz Var gayet iyi gidiyor. Bir de yayınlandığı her ülkede 40-45 share alan MasterChef programını denedik ve sonucundan memnun kaldık. Bütün bunlarla kanalın özellikle kadın izleyicisi arttı. Onun verdiği cesaretle de dizi işine girdik. Bizim kanalımızın izleyicisi formata, filmlere ve artık gündüz kuşağına geliyor. Bunların yanına iki tane de dizi eklemek istedik. Hem ekranımızda çeşitlilik olsun istiyoruz, hem de dizilerin yurt dışı satışı var.”

Geçtiğimiz yıl Star TV ekranlarında başlayan Jet Sosyete dizisini neden tercih ettiklerini de şöyle belirtmiş Aslı Çini Yaşaroğlu; “Perşembe akşamları ekranda iyi bir AB izleyici kitlesi olduğuna inanıyorum. Jet Sosyete hem bir komedi dizisi olması nedeniyle, hem de kanalımızın AB kitlesine seyirci çekmesi açısından seçtiğimiz bir dizi oldu.”

Acun Ilıcalı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler