Ana SayfaDizilerBir Umut Yeter’in Yılmaz Karabey’i...

İlgili Postlar

Bir Umut Yeter’in Yılmaz Karabey’i…

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Bir Umut Yeter, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor! Perşembe akşamı ekranda yer alacak dizi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona oldukça iddialı giriş yapması bekleniyor…

Bir Umut Yeter Dizisi Ekranda Yerini Alıyor!

Bir Umut Yeter, ilk bölümüyle Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi ‘Bir Umut Yeter’, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Etkileyici konusu ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek “Bir Umut Yeter” dizinin afişi yayınlandı! Başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’in paylaştığı dizide başarılı isimlere Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irmak Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Diren Polatoğulları, Cansu Gültekin, Emre Aslan ve konuk oyuncu Alper Saldıran eşlik edecek. Kanal D’in yeni dizisi Bir Umut Yeter, ilk bölümüyle Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!

Bir Umut Yeter Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Tolgahan Sayışman’ın hayat vereceği Yılmaz Karabey Karakteri…

Tolgahan Sayışman’ın hayat vereceği Yılmaz Karabey, askerlikten malulen emekli olup Köyceğiz’de bir deniz fenerini kendine sığınak olarak seçmiştir. Hazal Subaşı’nın canlandıracağı Elif karakteriyle evlenecek olan Yılmaz Karabey, yeni doğmuş bir bebeğin karşılarına çıkmasıyla vicdan muhasebesine başlayacak. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman Bir Umut Yeter ile ilgili, “Hikayesi, senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle insanların kalbine sıcak bir dokunuşta bulanacak bir proje. Draması çok kuvvetli ve duygular üstünden anlatıma sahip bir dizi.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler