Ana SayfaDizilerJet Sosyete final bölümünde neler oldu?

İlgili Postlar

Jet Sosyete final bölümünde neler oldu?

Jet Sosyete final bölümü ile ekranlara geldi. Peki, Jet Sosyete final bölümünde neler oldu?

Her Pazar akşamı ekranlara gelen Jet Sosyete final bölümü ile yaz tatiline girdi. Bu sezon yayınlanmaya başlayan ve gelecek sezon da yeni bölümleriyle izleyenlere sunulacak olan dizide final bölümü oldukça kritik bir noktada bitti.

Jet Sosyete oyuncusu sette kendini yaktı!

15. bölüm ile Jet Sosyete final yaptı

Jet Sosyete final bölümü 15. bölüm olurken, 15 haftadan beri ekranlara gelen ve büyük beğeni toplayan dizi, final bölümüyle de yine izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Enis Arıkan, Bartu Küçükçağlayan gibi oyuncu kadrosuyla izleyenlere ekran başında keyifli anlat yaşayan Jet Sosyete final bölümünde yaşanan olaylar ise şöyle;

Gündüz para kazanma konusunda bu sefer geri dönüşüm işine girerken Gizem en büyük kozu oluyor. Sevgilisine yardım eden Alara, sitedeki çöpleri toplayarak geri dönüşüme gönderiyor. Fakat burada da yine kurnazlık yapmaya çalışan Gündüz, beklemediği olaylarla karşı karşıya kalıyor.

Diğer yanda ise düğüne çok az kala Gizem sorunu başlıyor. Cengiz’in eski eşinin de düğüne katılmak istemesi ve Gizem’in düğüne gelmemesini şart koşması herkesi zorluyor. Gizem ise kendisinin düğüne gelmemesini isteyen Cengiz’e sert yaparak düğüne geleceğini söylüyor.

Melike’ye karşı yoğun duygular besleyen Ozan ise habersiz bir şekilde Eskişehir’e giden Gizem nedeniyle zor bir döneme giriyor. Baştan beri evlilikten kaçmaya çalışan Ozan, Melike’yi kaybetmek istemiyor.

Özpamuk Tekstil’de ise işler giderek karışıyor. Çalışan herkesin denetlenmeye başladığı şirkette herkes için bu dönem oldukça zorlayıcı geçiyor.

Finalin son anlarında ise Ozan düğüne gelemeyeceğini söyleyerek Melike’yi buluyor ve onun elini tutuyor.

Finale özel konuk

Dizinin sezon finalinde bir da konuk oyuncu sürprizi vardı. Son dönemlerde boşanma haberleri ile gündemde yer alan Nil Karaibrahimgil diziye konuk oyuncu olarak katılarak şarkı söyledi.

Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler