Ana SayfaDizilerSon dakika: Jet Sosyete oyuncusu sette kendini yaktı! Böylesi ne görüldü, ne...

İlgili Postlar

Son dakika: Jet Sosyete oyuncusu sette kendini yaktı! Böylesi ne görüldü, ne duyuldu…

Jet Sosyete dizisi setinde akıl almaz bir olay yaşandı. Dizinin oyuncularından Enis Arıkan, çekimler sırasında kendi kendini yaktı. İnanılmaz olayda Arıkan, üzerine oturduğu ocağı yanlışlıkla açtı ve yanmaya başlayan ocakla kendini yaktı. İşte akıl almaz olayın detayları…

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Jet Sosyete oyuncusu kendini yaktı

Jet Sosyete dizisinde rol alan ünlü oyuncu Enis Arıkan, dizinin yeni bölümünde bir yemek yarışması sunucusu olarak rol yapıyordu. Rolüne kilitlene Arıkan, ocağın üstüne oturdu. Ancak, ocağın açma düğmesine oturduğunu fark etmedi. Yanlışlıkla ocağın açılmasını sağlayan ünlü oyuncu, ateşi de fark edemeyince bir anda yanmaya başladı.

Enis Arıkan kimdir?

Birden bire yanmaya başladı

Enis Arıkan, daha önce ne görülen ne de duyulan, filmlerde bile görmediğimiz olayı sosyal medya hesabından kendi ifadeleri ile şu şekilde anlattı: Ben havalı havalı sunuculuğu yaparken popomu tezgaha koydum. Oradan devam ettirdim. Bir yandan oturuyorum bir yandan anlatıyorum. Derken bir küçük sıcaklık hissetmeye başladım anlam veremediğim. Meğer ben o totoyla ocağı çalıştırmışım, düğmeyi çevirmişim ‘çıt çıt çıt çıt’ diye… O sırada sunuculuk yapıyorum. Ocağı yakmışım ve o yuvarlağın üzerinde oturuyorum. Ve yanmaya başlamışım. Sonra bağıra çağıra üzerimden atlayıp popoma vurmaya başladık, söndürmeye çalıştık. İnanılmaz bir anda. Şu ülkede bir tek benim başıma gelebilirdi. Totosuyla ocak açan ilk oyuncu.

Ünlü Gazeteci Jet Sosyete Dizisinde Konuk Oyuncu Oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler