Ana SayfaÜnlülerSibel Can, 'anneannesine bakmadı' suçlamalarına ne yanıt verdi?

İlgili Postlar

Sibel Can, ‘anneannesine bakmadı’ suçlamalarına ne yanıt verdi?

Usta sanatçı Sibel Can,geçtiğimiz aylarda vefat eden anneannesine bakmadığı şeklindeki suçlamalara ne yanıt verdi? Can, anneannesine bakmadı mı? Detaylar haberimizde…

Sibel Can’dan Kızına Yarım Milyonluk Hediye!

Sibel Can’dan ‘anneannesine vefasızlık’ açıklaması

Aşk şarkılarının efsane yorumcusu sanatçı Sibel Can, geçtiğimiz aylarda anneannesini kaybetmişti. Can, anneannesine bakmadığı ve vefasızlık yaptığı şeklinde eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı. Usta sanatçı suçlamalara ne yanıt verdi?

Sibel Can kimdir?

Kavuşmamıza az kaldı

Önceki gün Akatlar’da bulunan stüdyo çıkışında basın mensuplarının objektifine takılan Sibel Can, bir anda karşısında muhabirleri görüce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Çalışmalarını hızlandırdığını ifade eden Sibel Can, adeta koşar adım aracına doğru ilerlerken muhabirlere “Sizi burada hiç beklemiyordum. Stüdyodan çıktık, son düzenlemeleri yapıyoruz. Yalın ve Bahadır Tatlıöz’den şarkılar aldım, artık kavuşmamıza az kaldı.” dedi.

Nurlar içinde yatar inşallah

Sibel Can, muhabirlerin vefat eden anneannesine bakmadığı ve vefasızlıkla suçlandığını hatırlatması üzerine sadece “Arkadaşlar yapmayın. Anneannem nurlar içinde yatar inşallah.” şeklinde bir yanıt vermekle yetindi. Aceleci tavırlar gösteren Sibel Can, aracına binip hızlıca kapıyı kapattı ve uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler