Ana SayfaÜnlülerGökhan Kırdar'ın hastalığının nedeni ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Gökhan Kırdar’ın hastalığının nedeni ortaya çıktı!

Geçtiğimiz haftalarda aniden ağzından kan gelerek hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen, uygulanan tedavinin ardından taburcu olan sanatçı Gökhan Kırdar’ın hastalığının nedeni ortaya çıktı. Kırdar, hastalığının nedenini açıkladı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Detaylar haberimizde…

Gökhan Kırdar’ın sağlık durumunda flaş gelişme! Taburcu oldu mu?

Gökhan Kırdar sevenlerini korkuttu

Kurtlar Vadisi müzikleri ve Yerine Sevemem şarkısı ile gönüllere taht kuran usta sanatçı Gökhan Kırdar, geçtiğimiz haftalarda aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Ağzından kan gelen ve göğsünde ağrı hisseden Kırdar, Maltepe’deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülmüştü. Önce hastanenin yoğun bakım ünitesinde, ardından da normal odada tedavisi yapılan usta sanatçı, sağlığına kavuşunca taburcu edilmişti.

Gökhan Kırdar kimdir?

Gökhan Kırdar eski sağlığına kavuştu mu?

Hala daha gözetim altında olan Gökhan Kırdar, bir yandan da çalışmalarına devam ediyor. Gökhan Kırdar, önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser verdi.

Gökhan Kırdar hastalığını açıkladı

Basın mensupları ile bir araya gelen Gökhan Kırdar, hastalığı ve sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada “Faranjitim varmış. Rahatsızlığımın daha önce sinyalleri vardı ama ben konser hazırlığım nedeniyle ihmal ettim, o yüzden böyle oldu. Gördüğüm tedavi ve dualar sayesinde 3 gün içinde kendimi toparladım. Bana duyulan sevginin bu kadar büyük olması da beni çok mutlu etti.” dedi.

Eşinden mutlu haber

Gökhan Kırdar, hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı haberleri ile sevenlerini korkutmuştu. Hastanede tedavi olduğu sırada eşi Aylin Beyazlı Kırdar, sağlık durumu hakkında “Akciğer kanamasıyla geldik. Yoğun bakıma alındı. Doktorlar kanamayı durdurdu. Üç gün yoğun bakımda kaldı. Şuan çok iyi durumda, yarın taburcu olacak.” şeklinde bir açıklama yaparak sevenlerini mutlu etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler