Ana SayfaDizilerTV8 3 Mayıs Çarşamba 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 3 Mayıs Çarşamba 2017 Yayın Akışı

TV8 3 Mayıs Çarşamba 2017 yayın akışı kapsamında yine birbirinden iddialı programlar ve yarışmalar TV8 ekranlarında yayınlanacak. Saat 07.30 itibariyle Günaydın Doktor adlı film ile başlayacak olan TV8 yayın akışı, Maşa ile Koca Ayı adı verilen çizgi film ile devam edecek. Her gün saat 08.15 itibariyle tekrar bölümleri ile yayınlanan Oynat Bakalım’ın ardından ise canlı bölümüyle Aramızda Kalmasın ekranlara gelecek.

12.30 Survivor Panorama canlı olarak, 15.30 İşte Benim Stilim ise yeni bölümü ile yayınlanacak. TV8 Çarşamba günü özellikle Survivor adlı yarışma programının yayınlanmaması nedeniyle yabancı filmler ile ekranlara gelecek. Saat 19.00’da Parker adı verilen yabancı film ardından ise saat 21.30’da Şah Mat adlı film ekranlara gelecek.

TV8 3 Mayıs Çarşamba 2017 Yayın Akışı 3 Adam

Saat 23.15’de ise 3 Adam yeni bölümü ile TV8 ekranlarında olacak. 3 Adam ile birlikte tv8’deki yayın akışı sonlanacak. Gece boyunca tekrar bölümlerini yayınlanacağı kanaldan sırasıyla İşte Benim Stilim, Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar ekranlara gelecek. TV8 3 Mayıs Çarşamba 2017 yayın akışı kapsamında yayınlanacak olan bu programlar ile yine günün en çok izlenen kanallarından bir tanesi TV8 olacak. Çarşamba günlerinde özellikle ATV, Kanal D gibi kanallardan çok sevilen dizilerin yayınlanması TV8’in düşük reyting oranlarında kalmasına neden olabilir.

Survivor Dikkat Çekiyor

Özellikle hafta boyunca yayınlanan Survivor, yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranları alarak kanalın da yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler