Ana SayfaDiziler2 Mayıs Survivor Eleme Gecesinde Kim Elendi?

İlgili Postlar

2 Mayıs Survivor Eleme Gecesinde Kim Elendi?

2 Mayıs Survivor eleme gecesi yapıldı. Yapılan eleme gecesinde, gönüllüler takımı oldukça gergin bir ada konseyine katılırken, 2 Mayıs Survivor eleme sonrasında Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalar ile birlikte adadan elenen isim belli oldu.

Gönüllüler Takımı Bir Kişi Eksildi!

2 Mayıs Survivor eleme gecesinde potaya çıkan 4 isim de gönüllüler takımından oldu. Burçak, Gökhan, Anıl ve Berna arasında yapılan halk oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı Burçak oldu. Burçak’ın adadan elenmesinin kesinleşmesi ile birlikte gönüllüler takımında bir kişi eksildi.

Gönüllüler Takımı Etkilenecek Mi?

Yarışmanın zayıf yarışmacılarından birisi olarak gösterilen Burçak, ilk defa potaya çıktı. Potadan elenen ve adaya veda eden Burçak için yarışma çok parlak geçmedi. Kadın yarışmacılar arasında performansı ile zayıf kalan ve yarışlarda geri kalan Burçak’ın adadan elenmesi üzerine gönüllüler takımında güç kaybı olması beklenmiyor.

Burçak Ne Dedi?

En düşük SMS oyunu alan yarışmacı Burçak, eleneceğini öğrendikten sonra kısa bir açıklama yaptı.  Adada bir kız kardeş ve bir erkek kardeş kazandım diyerek adadaki yaşantısını özetleyen Burçak, çok iyi bir dönem yaşadığını ve yarışmaya katılmaktan dolayı hiçbir pişmanlık duymadığını belirtti. Yapım ekibine teşekkür ederek yarışmaya veda eden Burçak için böylece Survivor macerası sona erdi.

Burçak’ın Elenmesinin Ardından Adada Neler Oldu?

Özellikle adada Burçak ile çok iyi arkadaş olan Tuğçe, Burçak’ın adını söyleyen Anıl’a karşı çok sert açıklama yaptı ve adada savaş havası esti. Yayınlanacak yeni bölümlerde elemenin etkisinin devam etmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler