Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Ne Zaman Yayınlanacak?

Kısmetse Olur ile ilgili gündemde yer alan soru işaretleri giderilemezken özellikle Kısmetse Olur yeni bölümünün bugün de yayınlanmayacağı belirtildi.

Uzun zamandan beri Kısmetse Olur’un ekranlarda yer almaması, pek çok farklı spekülasyona da yol açmaya devam ediyor. Konu ile ilgili her ne kadar yapım ekibi tarafından açıklama yapılmış olsa da Kanal D ekranlarında Pazartesi ve Salı günleri yayınlanmayan programın ekranlara veda edeceği dahi konuşulmaya başlandı.

En Son 27 Nisan’da Yayınlandı!

En son 27 Nisan Cuma günü ekrana gelen ve daha sonrasında yayınlanmayan Kısmetse Olur’un yayınlanıp yayınlanmayacağı şu an için büyük bir soru işareti. Kısmetse Olur yapım ekibi tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda, yapım ekibi tarafından görüşmelerinin sağlandığı ve Kısmetse Olur’un ekranlarda yayınlanmaya devam edeceği belirtildi.

Fakat gelinen son noktada hala programın yayınlanmaması soru işaretlerinin artmasına neden oldu. Yaşanan son noktada Kısmetse Olur’un bundan sonra yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor ve bu konuda tüm gözler yapım ekibine çevrilmiş durumda. Kısmetse Olur’un en son bölümünde ise özellikle Metin Şentürk’ün programa konuk olması oldukça dikkat çekmişti. Onur ve Aycan arasında yapılan nişan töreni için stüdyoya konuk olan ve şarkıları ile genç çiftin bu mutlu gününde yanında olan Metin Şentürk, son programda eğlenceli anlar yaşatmıştı. Nişan merasimi için Onur ve Aycan’ın törenine katılan Metin Şentürk sonrasında özellikle program mutlu bir şekilde ekranlara veda etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler