Ana SayfaDizilerFi 7. 8. 9. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Fi 7. 8. 9. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Puhu TV’de yayınlanmaya başlanan Fi dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Özellikle ilk 3 bölümün ardından Nisan ayı içerisinde 4. 5. ve 6. bölümleri yayınlanarak dikkat çeken dizinin 7. 8. ve 9. bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Özellikle 28 Nisan Cuma günü yeni bölümLERİN yayınlanması beklenense de beklentiler gerçekleşmedi. Gündemde oluşan beklentiler üzerine ise yapılan açıklamalarda dizinin yeni bölümlerinin 5 Mayıs cuma günü yayınlanacağı ve diziyi seven izleyicilerin Cuma günü itibariyle yeni bölümleri izleyebileceği belirtildi.

Fi 7. 8. 9. Yeni Bölümü 3 Gün Sonra!

Yapılan bu açıklamaları ile birlikte Fi dizisinin yeni 3 bölümünün 3 gün sonra yayınlanacağı da net bir şekilde öğrenildi. Özellikle farklı konusu ile dikkat çekmeyi başaran dizi, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarına da ulaşmıştı. Sadece internet üzerinden yayınlanmasına rağmen bugüne kadar 15 milyon barajını aşarak yüksek izlenme oranı alan dizinin dijital platformlarda ne kadar çok ilgi çektiğini göstermesi, Türkiye’deki dizi sektörü için değişikliklerin ve yeniliklerin habercisi durumunda.

İzleyenlerden tam not almayı başaran, dizideki oyuncuların üstün performansıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni bölümlerini yine bir solukta izlenecek. PuHu TV üzerinden ücretsiz bir şekilde sunulan Fi adlı bu eşsiz yapım, üstelik herhangi bir bedel ödenmeden izleyiciye sunarak Türkiye’de fark yaratmayı başardı.

Özellike dizi sonrasında Türkiye’de yaşanan tartışmalarda dizinin internet üzerinden izlenme noktasında başarılı olamayacağı ve bu bakımdan dizinin başarısız olacağı belirtiliyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler