Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel Final Yapacak Mı?

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel Final Yapacak Mı?

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Cesur ve Güzel ile ilgili son dönemlerde en çok konuşulan konuların başında dizinin final yapacağı yer alıyor. Fakat bu iddiaların gerçek olmadığı yapım ekibi tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte ortaya çıktı.

Uzun zamandan beri gündemde yer alan bu iddialar sonrasında özellikle diziyi seven kişilerin oldukça endişeli olduğu gözlerden kaçmazken, yapım ekibinin yaptığı açıklamalar tüm dizi sevenrlerin rahat bir nefes almasını sağladı.

Resmi Açıklama Geldi

Yapım ekibi tarafından yazılı bir şekilde açıklama yapılırken,açıklamalarda Cesur ve Güzel’in bitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı ve dizinin çekimlerine devam edildiği belirtildi. Bu açıklama sonrasında dizisinin final yapmayacağı da net bir şekilde öğrenildi. Bu iddiaların gündeme gelmesindeki en etkili olaylardan birisi ise özellikle dizisinin senaristi Ece Yörenç ile yolların ayrılması oldu.

Senaristin yapım ekibinden ayrılmasının ardından bu ayrılığın final dedikodularını da beraberinde getirmesi, yazılı bir şekilde açıklama yapılmasını zorunlu hale getirdi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün gibi isimlerin yer aldığı Cesur ve Güzel yayınlandığı akşamlarda en çok izlenen dizilerden birisi durumunda. Özellikle başrol oyuncularının birbiriyle olan uyumu ve Türkiye’nin en çok sevilen oyuncuları arasında olması, dizinin de yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlıyor.

Yapılan açıklama ile birlikte yayın hayatına devam edeceği öğrenilen Cesur ve Güzel perşembe akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler